torstai 10. marraskuuta 2011

aamupakkasia

Onni on autopaikka lämmitystolpalla <3 Ihanan kirpakat aamupakkaset ovat saapuneet, kohta tulee lunta.. ja JOULU. Joulukalenteri on jo hankittuna.


Viikko on ollut kovin rankka tähän asti, töissä hektinen tahti on jatkunut, ensiviikosta lähtien töissä tulee olemaan helpompaa, jei! Muuten tähän viikkoon on mahtunut keilausta (avokin "viimeinen" toive ennen olkapääleikkausta), mahtikiipeilyä, anoppilavierailu ja avopuolison olkapääleikkaus.

Tänään tuota poloista kidutettiin leikkauspöydällä, nyt sitten on edessä kuntoutusta ja toivottavasti jossain vaiheessa pääsemme vielä yhdessä kiipeilyseinille.

Itsekin joudun tässä ottamaan rauhallisemmin. Viikonlopun kummipojanvahtimisella oli hintansa, jokin flunssa yrittää puskea läpi. Onneksi vielä tiistaina olo oli sen verran hyvä, että jaksoin taas ylittää itseni kiipeilyseinillä. Olo ei ole kauhea, mutta .. ei hyväkään. Itselleni tyypillisesti en kuitenkaan malta olla täysin paikoillani ennen kuin pää on kainalossa, höllää kuitenkin tahtia vähän.

Tiistain kiipeilyistä sen verran, että tarkoituksena oli kiipeillä yläköydellä (helpohkoja) reittejä ystävättären kanssa, mutta hänen aikansa oli kortilla, joten jäin vielä kiipeilemään kaveripojan kanssa. Kiipesin 6a:ta, kakkostelin 5c:n ylös asti (kumpaisissakin tuli tultua köyteen välillä) sekä kävin ylittämässä itseni yksi 6b ylös. Tavoitteena oli kakkostella se neljänteen klipsuun, kun edellisellä kerralla pääsin toisen klipsun korkeudelle. Nyt sitten yllätin sekä itseni että varmistajan kiipeämällä 6b:n!!! ylös asti. Lepäsin köydessä useampaan otteeseen, olin varma, etten koskaan pääsisi sitä ylös... mutta jotenkin vain saavutin sen viimeisenkin otteen. Uskomatonta.

Ihan kiva, että on hyvä syy ottaa rennommin. Pari käsityöprojektia odottaa toteuttamista, opiskeluita varten on taas väännettävä yksi raportti, saan myös tehtyä pari työproggista viikonloppuna. Huomenna yritän metsästää jostain trikoo- tai ontelukudetta askarteluita varten.

Tunsin kovasti tarvetta kirjoittaa tämän illan herkkuateriasta


Maggi tai Knorr bbq-kanaa (se paistopussimaustejuttu) 100 g
300 g ruusukaalia
10 g oliiviöljyä
tuoretta timjamia
roasted garlic & black pepper - seosta myllystä
suolaa
kaksi valkuaista

Pyöräytin kypsän kanan ja höyrytetyt ruusukaalit 5g oliiviöljyssä, maustoin ja lisäsin timjamin. voila.. koristelin vielä timjamilla ja lisäsin loput oliiviöljyt annokseen. Lisukkeena valkuaiset.

Erittäin herkullinen ja terveellinen ateria. NAM!


0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0