tiistai 1. marraskuuta 2011

Areenasta

Bongasin netistä http://imgur.com/a/OlUui/all#0 kuvia Kiipeilyareenalta. Kuvat ovat kuulema vapaassa käytössä, joten uskalsin tallentaa ja liittää kuvat blogiini.

Ajattelin, että näytetään nyt vähän kuvia paikasta, missä tulee oltua nykyään tunteja viikosta.

Tässä on kuva areenan korkeimmalta parvekkeelta. Tuossa seinässä on haastetta, pari "porrasta".. ja osa reitistä on myös himpun negatiivisia. Oman kuumotuksensa kiipeilyyn lisää se, että jos tuolta vasemmalpuoleisilta reiteiltä tipahtaa, niin sitä saattaa helposti keinahtaa yli kaiteen, ja olla "tyhjän päällä".


Korkealla näkyy uuden parvekkeen reitit, tuolla voi mm jammailla, eli kiipeillä halkeamissa.


Alleolevassa kuvassa näkyy 29 metriä korkea Rocktopia seinä. Tätä seinää ei yläköydellä edes päästä ylös asti, vaan reitit on liidattava.. poikkeuksena seinä oikeanpuolinen musta reitti, jossa on kiivetä ylököydellä reitin. Tämä tuli kiivettyä eilen.


Tässä on taas vuorostaan uusin seinä, jolta löytyy aavistuksen negatiivinen seinä itsevarmistavine laitteineen, muutama ylököysireitti ja monta haastavaa liidausreittiä.


Ei pidä kuitenkaan näistä kuvista pelästyä, Kiipeilyareenalta löytyy vielä yksi kokonainen halli, jossa on hyvä aloitella kiipeilyharrastusta helpommilla ja lyhyemmillä reiteillä. Ko hallista löytyy myös bouldermahdollisuus.

http://www.kiipeilyareena.com/sektorit/

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

23.11. mul ois vp eikä mitään ohjelmaa (hallelujaa!) mentäiskö silloin? Ja sit voisin yrittää sitä ennen tehdä jonkun lyhyemmän päivän et voitais mennä? :D

-didi- kirjoitti...

Ai seinille? Tottakai :)

Heidi kirjoitti...

Jei :) Laitan sulle fb-viestiä x

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0