tiistai 1. marraskuuta 2011

lepoa

Tänään on oikeasti ollut lepopäivä  kovasta urheilusta, on tehnyt hyvää. Aamulla jouduin turvautua suihkutettavaan särkylääkkeeseen, hauiksessa tuntuu/tuntui eilinen kiipeily niin paljon. Käsi alkaa olla paremmassa kunnossa, huomenna illalla suuntaan jo takaisin seinille.

Juttelin sunnuntaina itsevarmistavia tahkotessa erään naisen kanssa, jonka kanssa vaihdettiin puhelinnumeroita, jos jompikumpi tarvitsee joskus kiipeilykaveria. Huomenna mennään sitten tämä uuden tuttavuuden kanssa kiipeilemään. Tarkoituksena on kasvattaa kiipeilykuntoa tahkoamalla helppoja reittejä. Treffit!! IIK! 


Ollaan töissä keskusteltu työmäärästä ja töiden jakamisesta, eiköhön tämä tästä ala helpottua. Tänään tein kuitenkin muutaman tunnin överiä, jotta huomenna voin sitten tehdä kevyemmän päivän. Sattui vielä huomiselle etäpäivä, joten voin ottaa semi lungisti ennen seinille suuntaamista. On vielä niinkin mukavasti, että avopuolisolla on huomenna iltavuoro, joten olemme sitten kotosalla samaan aikaan. Mä olen innoissani, melkein kuin lomalla olisi, vaikka paksu mappi odottaa huomenna työstämistä.

Tänään töistä kotiuduttua ilta on mennyt mukavasti sohvalle Mimin kanssa, kuten kuvasta näkyy *onnellinen*  Avopuolisoa töistä kotiin odotellessa.

asiasta kukkaruukkuu: marraskuun on tarkoitus viettää tarkasti Liten mukaisesti, ei ole tiedossa juhlia tms missä tulis tankattua jotenkin muuten kuin Liten ohjeen mukaisesti. Joo :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0