lauantai 12. marraskuuta 2011

käsivoiteista


Nyt olisi tarpeen vinkki hyvästä kosteuttavasta käsivoiteesta. Kärsin kovasti kuivasta ihosta, nyt jo parin pakkaspäivän jälkeen ihoni on niin kauheassa kunnossa, että sormenpäät vuotavat jo verta. Kiipeilyä ajatellen tämä ei ole kauhean hyvä juttu, että sormenpäät ovat kosketusarat.

Muutenkin pitää nyt keskittyä entistä enemmän ihon kosteutukseen, talvisin ruokakaupan voiteet eivät pidä kasvojen ihoa kunnossa, apteekkiin siis pikimmiten. 


6 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Dermosililla on hyviä tuotteita.
Mutta Body Shopin HAMPPU KÄSIVOIDE on tosi hyvä kuivalle iholle, haisee vaan tosi pahalle.

Sini kirjoitti...

Jep, toi hamppu on hyvää, käytin sitä ennen. Nykysin käytän apteekin CanoDermia. Mun käsien kanssa on ihan kauheeta elää kun ne on tosi helposti ihottumaan taipuvat ja toi CanoDerm oikeesti varmaan pelasti mun mielenterveyden toimivuudellaan!

~Hanna~ kirjoitti...

Itse tykkään tuosta keltaisesta Lemon&Glycerin -käsivoiteesta. Aina ollut mun lemppari ja hyväkin vielä. Lisäksi suosittelen DermoShopin Primo Walnut -käsivoidetta:
http://www.dermoshop.fi/catalog/product/3021-saksanpahkina-kasivoide?f=group/hands&from=c.

-didi- kirjoitti...

Sara: Jos poikkeisin Body Shopissa joku päivä. Mun tassut vaativat välittömästi korjaustoimenpiteitä, jotta voitettuani flunssa voin palata asap seinille.

Sini: Mulla ei tule ihottumaan, mutta esimerkiksi astioiden peseminen käsin haavauttaa sormet samantien.

~Hanna~: Tuntuu, ettei tuo L&G olen enää riittävä näillä keleillä. Dermoshop on aika tuntematon minulle.

Sohvi kirjoitti...

Saran ehdottama hamppuvoide on tosi hyvä, mutta sanoisin, että apteekkipuolelta löytyy vielä paremmat voiteet kyseiseen ongelmaan. Ainakin vaaleanpunainen Basan on hyvä, mutta sitäkin parempi on eräs merkki, jonka nimeä en tietenkään tähän hätään muista. Se on muistaakseni vähän läpikuultavaa, mutta todella, todella paksua. Tekisi mieli sanoa, että Lipolan, mutta en kyllä oo yhtään varma.

Ja jos ei vielä käytössä, niin yöksi paksu kerros rasvaa käpäliin ja puuvillahanskat päälle. Itse jopa joskus laastaroin halkeamakohdat yöksi, jotta rasva pääsee kunnolla vaikuttamaan. Paksu töräys rasvaa halkeamaan ja laastari päälle. Aamulla tilanne on jo huomattavasti parempi.

Kärsin ite atooppisesta ihottumasta ja joka ikinen talvi on sormenpäät halkeamilla. Asiaa auttaisi, jos käsiä jaksaisi rasvata ihan jatkuvasti, mutta käytännössä pitäisi olla rasvatuubi teipattuna ranteeseen, että se onnistuisi.

Papu kirjoitti...

Acon sellainen punainen tuubi apteekista on tosi hyvä!

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0