perjantai 25. marraskuuta 2011

edistystä

On kauhean palkitsevaa huomata muutoksia omissa asenteissa ja päivittäisisissä rutiineissa.. tai kuinka pikkuhiljaa mm hyvät ruokailutavat muuttuvat osaksi jokapäiväistä elämää.

Olen mitä ilmeisimmin löytänyt jotain mikä toimii, sillä en ole joutunut näkemään nälkää, syön mielestäni erittäin maistuvaa ruokaa sekä paino tippuu, kaikenkaikkiaan mahtava combo. Ei tarvitse ottaa stressiä mistään.

Kovaa huutoa ovat höyrytetyt kasvikset, timjamilla ja rucolalla. Hieman tuoretta timjamia ja muutamia lehtiä rucolaa, niin höyrytetyt kasvikset ja kalkkunakuutiot saavat aivan uuden sävyn. En pyri enää tekemään ruokia moneksi päiväksi etukäteen, vaan höyrytän jokaisen aterian kasvikset erikseen.


Superoloa lisää mahtava salitreeni tänään töiden jälkeen, tein vähän himmailleen treeniä, en halunnut tänään saada lihaksia kipeiksi.. treeni tuntui kuitenkin hyvältä ja tehokkaalta. Himoitsen lähitulevaisuudessa kunnon jalat alta -treeniä, tahdon vähän kokeilla omia rajoja.

Perjantai-ilta koostuu täällä HIMYM-maratonista, kasvonaamioista, glögistä ja virkkauksesta. Sain tänään haettua postista tilaamani ontelokuteen.

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Mulla olisi sulle mahta ala-raaja treeni. Pitäisin itsekkin ottaa se taas käyttöön, mun jalat olivat silloin aika kivan timmit!!

-didi- kirjoitti...

Ehdotuksia otetaan vastaan :) Mulla on kyllä kans jo jalkatreeni mikä on tehokas jos vaan ei säästele itseään .

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0