lauantai 12. marraskuuta 2011

kynttilöitä ja punaviiniä

Pimeissä illoissani on se mukava puoli, että kynttilöiden polttaminen muuttuu mielekkäämmäksi, kuin mitä se on valoisaan vuodenaikaan.


Jostain kumman syystä tänään teki mieli punaviiniä. En ole juonut paljoa viiniä viimeaikoina, olen muutenkin pyrkinyt pysymään erossa tissuttelusta.. samasta syystä kuin en syö esimerkiksi karkkia milloin tahansa tai napostele mitään kotona, eli ihan kalorien takia. Ne ovat niitä pieniä valintoja arjessa, joista kumuloituu usein ne epäsuotuisat ylimääräiset kilot.


Tänään en kaloreista välittänyt, vaan nautin lasillisen punaviiniä, vaikka varsinainen tankkapäivä onkin vasta huomenna.



Viini on tuotu Saksasta. Viinipullon kyljessä viiniä kuvaillaan kuivaksi, hedelmäiseksi ja intensiiviseksi, tässä maistuu tummat metsämarjat sekä suklaa. Tässä on hieno mausteinen "finaali". Viini oli erinomaista.. toisen lasillisen paikka :) Täytyy pitää silmät auki seuraavan kerran Hampurissa ollessa, löytyykö tällaista lisää sieltä. Nams!


2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Mäkin täällä tissuttelen punaviiniä!
Shiraz viinit ovat mun lemppareita. Meidän pitää pitää semmoinen punkku-hää-suunnittelu ilta!!

-didi- kirjoitti...

Mä oon kans Shiraz -fani :) Toi viini on kyllä hurjan hyvää, mitä nyt juon... tuli vallan huono omatuntoa kun avopuoliso ei nyt pysty nauttia tuosta yhdessä ostamastamme pullosta (muistin tuon seikan vasta kun avasin juuri tuon pullon).

Viini + hääsuunnittelu kuulostaa hyvältä :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0