maanantai 14. marraskuuta 2011

jouluintoilua

Jotenkin ajatukset karkasivat koulutöistä joululahjoihin, -kortteihin ja -askarteluihin.


Olen innoissani, huomenna suuntaan töiden jälkeen etsimään oikean kokoista virkkuukoukkua, teen testivirkkauksen ja illalla tilaan materiaaleja netistä. Aivan kauheaa kun tekisi mieli huudella täällä lahja- ja askarteluideoita, mutta moni kaveri lukee tätä, niin en halua pilata yllätystä. MINÄ PAKAHDUN!

Aloitin äsken joulukorttien askartelun, mutta en nyt olekaan lainkaan tyytyväinen siihen ideaan, minkä perusteella ostin askartelutarvikkeet Sinellistä vähän aikaa sitten. Pitää pistää mietintämyssy uudestaan päähän.

Joululahjat ulkomaille on tehtävä ja lähetettävä hyvissä ajoin, jotta kerrankin perheeni Hampurissa saisi lahjat jo aatoksi :)

Muistutin avopuolisoa äsken myös meidän omasta pienestä tradiostamme. Meillä on aika iso peltinen joulukalenteri, josta täytämme vuoropäivät. Kumpikin yrittää aina keksiä joka päivälle mahdollisimman kivan kalenterin täytteen.

Olisi kiva jos olisi lapsia.. ne ehkä jaksais touhustaa ja iloita tästä tulevasta juhlasta myös puolitoista kuukautta etukäteen. Avopuoliso pitää joulusta, mutta ei ehkä niissä määrin kuin minä.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0