sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Drive

Eilinen kokonaisuudessaan.. toinen mahtava päivä ja vielä upeampi ilta.  Hyvän päivän alku on tietenkin odotukset ylittävä salitreeni. Oli hauskaa treenata salilla, vanhempani olivat eksyneet sinne, joten oli höpöttelyseuraa treenatessa.

Illan ohjelma oli mennä syömään ja elokuviin kaveripariskunnan kanssa. Ruokapaikkana oli Vapiano, ruoka oli jälleen hyvää.. niillä ketkeä sitä onnistuivat saamaan. Yksi seurueesta jäi ilman annostansa, eikä siinä 20 minuuttia ennen elokuvan alkua ehdinyt enää alkaa tilata tai odotella sitä, että uusi pizza olisi tehty.  Miten muutenkin pizzanteossa voi mennä yli puoli tuntia? Nopeus ei ollut eilen ruokapaikassa valttia.

Avopuoliso oli saanut valita illan elokuvan ja hän valitsi Driven. En oikein pysty vielä kuvailla elokuvaa, mutta tietää sen uponneen kun toivoo heti elokuvan päätyttyä näkevänsä sen uudestaan. Odotin enenmän jotain kaahailuelokuvaa, mutta sieltä tuli jotain vallan muuta.







Elokuvan musiikki kolisi myös kovaa, kotiuduttua piti heti googlettaa elokuvan soundtrack.

Ilta kaveripariskunnan kanssa ei loppunut elokuviin, olimme kuulleet Ressun ja Jussi (Neon2) esiintyvän Pressassa, joten päätimme mennä sinne Shakerssin kautta.

Oli aika omituista, että biisien lyriikat, mitä ei ole kuullut vuosiin, tuli mieleen tuosta vain. Keikalle meno oli ekaksi omasta mielestä enemmän vain vitsi, mutta yllättävän nostalgiset fiilikset tuli kuunnellessa vanhoja biisejä, joita kuunteli itse joskus ala-asteella.

Kaikenkaikkiiaan toinen hemmetin upea ilta.

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

kuulostaa hyvältä viikonlopulta!

-didi- kirjoitti...

Joo oli :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0