keskiviikko 9. toukokuuta 2012

hääjännitystä

Tänään hankimme siskon kanssa vaasit kukille, sekä nuolet tienristeyksiin ja niiden koristeluun tarvittavat välineet. Mietin hetken Kodin1:ssä erityisä shampanjalaseja, mutta jäin miettimään että onko 50€ kahdesta laista niin kauhean järkevää, varmasti jää muitakin muistoja hääpäivästä.

Ikeasta tarttui juttuja mukaan muitakin kuin hääjuttuja, vähän tekokukkia partsille ja vessaan.Vähän kukkamaista piristystä parvekkeelle tekstiileissä. Oli kiva piristää kotia vähän, saammehan häiden ajaksi vieraita saksasta kotiimme.

Pikkuhiljaa alkaa iskeä, että kahden ja puolen viikon päästä astelen alttarille perheen ja ystävien edessä, näen tilanteen jo sieluni silmin. Jännittää kauheasti, mutta hyvällä tavalla. Nyt jo asiaa ajatellessa meinaan liikuttua, en edes tajua miksi. Vaikea kuvitella tunnekuohua, joka käy sisällä hääpäivänä. Onneksi hetkeäkään ei ole epäilystä siitä, etteikö toimisi oikein, vaan pääsen naimisiin parhaan ystäväni kanssa, tältä osin mieleni on tyyni.

Pitää varmaan varata joku liina mukaan alttarille ja hajusuolaa. Vaikea kumpi pelottaa enemmän kauhean itkeminen vai pyörtyminen.

Eilen martoissa toivotin martat tervetulleiksi vihkitilaisuuteen, takarivissä tulee kuulema olemaan sitten tuttuja naamoja :)

3 kommenttia:

jani86 kirjoitti...

Ei muuta, kuin onnea vain ja toivottavasti kaikki menee hyvin.

FaerieS kirjoitti...

Onnea häihin! Hienosti ne menee!
Mulla myös meinas itku päästä kun kävelin alttaria kohti faijan kanssa, huulta oli purtava ettei tullu itku. Siinä vaiheessa jo kun urut kahjati soimaan ja väki ponnahti pystyyn niin joutui muutamaan otteeseen vetämään syvään henkeä :)

-didi- kirjoitti...

jani86, kiitos.. eiköhän ne mene. Tuo pyörtyminen mietityttää ihan sen takia, että tuli pyörryttyä alttarilla ollessani pikkusiskoni kaasona :P Tästä on varmaan nytkin menossa joku veto kaverien kesken :D

FaerieS, Kiitos. Joo täysi luotto siihen, en stressaa, valmistelut on tehnty mielestäni niin hyvin, ettei silleen ole syytä. jännittää vain kovasti, mutta mä oon kova jännittämään muutenkin .) Huih..:D

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0