lauantai 19. toukokuuta 2012

viikko jäljellä

Viikon päästä tähän aikaan olen jo rouva. Hui kauheaa, tuntuu että tuo "rouva" lisää ikää ainakin kymmenen vuotta.

Mieliala on paras päiviin, eilen ja tänään olen päässyt jo urheilemaan semi normaalisti. Eilen crossasin puoli tuntia ja hapotin keskikroppaa. Tänään treenasin olkapäitä ja hauiksia ja pakaroita. Lähdin salille, vaikka olo ei ole ollut paras, pientä flunssaa yrittää puskea. Salilla olo on kuitenkin parantunut, niihän se menee.. nuha lähtee... hmm.. treenaamalla.

Teimme avopuolison kanssa toissailtana listan vielä muistettavista ja hoidettavista asioista. Hyvällä mallillahan nuo ovat, kukkapolitiikkakin on kunnossa.

Tänään sain listaltani pois huomenlahjan hankinnan. Mietin hetken jotain elämystä tms lahjaksi, mutta päädyin kuitenkin johonkin muuhun. Odotan kovasti lahjan antamista.

Olin unohtanut täysin hankkia laukun lauantaille, sekä yrittäessäni harhauttaa avopuolisoa kaupoilla (hän oli siis mukana kun kävin ostamassa huomenlahjan) huomasin, että tarvitsen aivan ehdottomasti  ( :P) häätuoksun. Ostin sitten pienen pullon Lancômen Tresor In Lovea. Tuoksuja minulla on muutenkin niin paljon, että pieni pullo riittänee nyt ihan hyvin.




Uusi laukkuni näkyy vähän huonosti tuolta. Jännitin kaupassa, että meneekö värin ihan ohi, mutta hirveän hienostihan nuo värit menevät yksiin. Kengät ovat Pura Lopezit Ziosta ja laukku on Beliziasta.

Nyt on myös karamellit kattauksiin hankittuna, sekä .. yhdet erittäin tärkeät osat kattauksesta. Tuskin maltan odottaa häihin asti, jotta näen kattaukseni ja kukka-asetelmani toteutuneita. 

Kello käy kuutta, on ihana aurinkoinen ja lämmin lauantai-ilta. Jääkaapissa olisi yksi kylmä siideri jonka avopuoliso eilen osti minulle, mutta siiderin sijaan taidan juoda kahvia ja aloitan työnteon tältä päivältä. 

1 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Ihanaa!!Kauniit kengät ja laukku..ja tuoksukin varmasti ihana!!

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0