sunnuntai 6. toukokuuta 2012

karvasta asiaa

Mulla mieliala on näemmä suoraan kytköksissä siihen, miten paljon polvi/polvet rutisee. Tänään pääsin sentään jo punttikselle treenaamaan. Tosi hissukseen mentiin, välillä meinasi alkaa itkettää oma rampuus, mutta sitten tsemppasin itseäni sillä, että olihan tosi hyvä, että olin päässyt edes salille asti.

Mutta .. on mulla ihan oikeitakin huolia.. mennäkö ennen häitä jonnekin salinkiin vahauttamaan itsensä juhlakuntoon ( thih), turvaudunko höylään, vahaanko itse kotona, epiloinko VAI käytänkö jotain Veetin mömmöä (lue: myrkkyä) joka tipauttaa karvat pois.

Höylä on periaatteessa kivoin vaihtoehto, MUTTA siinä on se riski, että onnistun vetämään taas nahkat rullalle ennen suurta päivää. Olisi kauhean inhottavaa seistä alttarilla käsivarret / sääret ruvilla. Vahaaminen jossain laitoksessa taas voi olla aika isokin kulu, plus.. miten ihmeessä mä saan normaalin työaikaan enää sopimaan monen tunnin kidutussessiosta, alkaa kalenteri olla aika täynnä kaikkea menoa.

Sitten.. haluaisin käydä ennen hääpäivää muutamaan otteeseen solariumissa (solarium poistaa mulla sellaisia näppylöitä käsivarsista, jotka olisi kiva saada pois näkyvistä hääpäivänä), mutta jostain taas olen kuullut, että jos käyttää Veetin vaaahtojuttuja, niin rusketuksesta / kevyestä päivetyksestä ei taas tule välttämättä niin hyvää. Epilointi olisi jeesch, se on vaan kivuliasta ja vahaus kotona on sekä .. vähän kivuliasta ja myös sotkuista.

Saa auttaa, kiitos :)

Hampaisiin käytän ihan noita jenkeistä mulle roudattuja valkaisuliuskoja ja hääviikolla käyn vielä suuhygienistillä.  Jipi!

7 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Suositelen ammattilaisen apuun turvautumista :)Höylällä voi tulla pahaa jälkeä (plus se sänki!!) ja noi kotivahat, öööh, enpä tiedä. Vähän pitkä matka tulla meille hoidettavaks, mut kyllä sieltäkin päin varmaan löytyy joku paikka. Meil maksaa sääret, kainalot + brassi 85e kestää 2,5h (winkwink lol), sääret pelkästään 35e ja kädet 25e.

-didi- kirjoitti...

UUuuuu... pitää ehkä sittenkin katsella sitä kalenteria :)

Heidi kirjoitti...

Ja siis meillä noi tehdään sokeroinnilla, ei vahalla. Sokerointi on miellyttävämpää. Karvan täytyy olla min 5mm pitkä ja iho on hyvä kuoria pari päivää ennen käsittelyä.

redshift kirjoitti...

Itseäni alkaa puistattaa ja ihmetyttää tää häähössötys (hampaiden valkaisu, hääkarkkirasioiden askartelu...) siihen malliin, että katson parhaaksi lopettaa sun blogisi seuraamisen. Onnea ja iloa häävalmisteluihin ja tulevaan elämään kuitenkin!

-didi- kirjoitti...

Jokaisella on tottakai oikeus valita lukemisensa. Kiitoksia ja hyvät jatkot sinullekin.

jani86 kirjoitti...

Mielestäni aika turhaa tulla toisten blogeihin valittamaan ettei tykkää lukea sitä ja tätä. Eihän näitä kenenkään mikään pakko ole lukea jos ei halua.

redshift kirjoitti...

Ei tietysti ole pakko lukea ja siksi tämän seuraamisen päätinkin lopettaa. Tahdoin siitä huolimatta tuoda esille sen tosiasian, että häistä ei mielestäni tarvitsisi ottaa hirveän suurta stressiä vaan jokainen voi itse tehdä valintansa, kannattaako viime hetkellä stressata karkkirasioista tai onko hampaiden valkaisu häitä ajatellen tärkeä asia. Moni ilmeisesti pitää niitä tärkeinä, mutta itse en pysty tähän samaistumaan.

Oletin, että ainakin joitain bloggaajia kiinnostaa syyt, joiden takia blogia luetaan tai jätetään lukematta. Ehkä mä en kuulu enää tämän blogin kohderyhmään, joten sikäli voi tietysti aina miettiä kannattaako tässä vaiheessa mielipiteitä tuoda esille.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0