sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Polttarit 12.5.2012

Jotenkin voisi kuvitella, kun häihin on enää kaksi viikkoa aikaa, ettei olisi niin puulla päähän löyty kun sisko tulee hakemaan töistä ja sanoo vain, että kamat kasaan nyt mennään. Olin tottakait miettinyt, että nyt olisi voinut olla ne juhlat.. MUTTA mm yhden toisen kaverin blogista oli bongaavinani jotain mikä viittaisi siihen, ettei nty olisi mitään polttareita.


Päivä oli aivan mahtava, ja väsymys, minkä kuvittelin estävän hauskat polttarit, ei haitannut lainkaan. 

Homma alkoi sillä, että kävimme Papajassa hopeasormuskurssilla. Sormuksen teko oli ihana uusi kokemus. Tein itselleni 5 mm leveän mattasormuksen,, jonka sisällä lukee "i did it". Aivan mahtavaa, nyt pystyy aina palauttamaan polttarit mieleen kun vain katselee sormiaan.



Valmiit sormukset sormessa nostettiin maljat. Ja ystäväni (olisko meitä ollut tuossa vaiheessa 12 kpl) kertoivat seuraavan aktiviteetin olevan se, että minun tulisi etsiä vieressä olevalta kirpputorilta itselleni asukokonaisuus 12 €:lla, enemmän rahaa vaatteisiin sain aina juomalla lasillisen kuohuviiniä. 

Ensimmäisenä matkaan lähti t-paita KILL HEIDI -tekstillä, toiseksi nappasin mukaani yllättävän makean nahkatakin kymmenellä eurolla.. sitten siinä vaiheessa tajusin, että vaikka housut löytyisi edullisesti, tarvitsin silti vielä kengät ja jonkin lämpimän paidan. Kumoamalla muutaman lasillsen sain ostettua kahdella eurolla järkyttävät Damista ostetut saappaat, ruskeat spandexit ja harmaan neulatakin.



Shoppailun jälkeen suuntasimme brunssille Ravintola Säveleen Hakaniemeen. Tuolta sai ehkä maailman isoimmat suklaakakkupalat .. ommom. Oli pakko ottaa vähän kahvia tuolla, sen verran hyvin tuli kerättyä shoppailurahaa. Tuli tuolla vaihdettua polttariasu päälle.

Seuraavaksi siirryimme ystäväni kotiin jatkamaan. Oli kauhean ihanaa vaan seurata vierestä kun kaverit huseerasivat. Ihanaiset teki mun lempidrinkkejä, mojitoja.. ja tytöt olivat hankkineet myös ufoviinaa.. kuohuvaakin tuli lasiin jatkuvalla syötöllä.

Meillä kävi illalla erotiikkaväline-esittelijä lady hot lipsistä. Nuoleskeltiin erilaisia öljyjä, voiteita, vartalosuklaita ja hiplailtiin sauvoja, penisrenkaita ja ruoskia. Sain ystävilta sitten lahjaksi vailta 40 €:lla tuotteita.. ja tuli sit otettua jotain sen lisäksikin :D

Esittelyssä olimme herätelleet ruokahalua, ja yksi ystävistä olikin esittelyn aikana laittanut kunnon aterian pystyyn, pitaleivillä tortilloja.

Morsiussaunassa minusta pestiin vanhat elämät pois ja valmistettiin uuteen. Yksi ystävä meikkasi minut ja toinen laittoi superkiva kampauksen. Missä nää tytöt on kun mä tavallisesti lähden ulos :P

Porukka pieneni tovin kun suuntasimme Pataässään. Seurueeni laittoi minut laulamaan  Apulannan Anna mulle piiskaa -biisin. Toivottavasti kukaan ei tallentanut tuota surkeaa suoritusta. Olin jo aika humalassa tuossa vaiheessa... tosi humalassa itseasiassa.



Vaihdoin yhden ystävättären mukaan erääsään toiseen baariin lähemmäs kotia. Tuolla tuli sitten jorattua ja väännettyä kättä, sekä juotua liikaa lisää.

Meidän seurueemme (seuruessa oli ainakin kolme ketkä eivät juoneet alkoholia) kulutti päivän aikana ainakin 10 pulloa kuohuviiniä jo ennen baariin menoa, pullon ufoviinaa ja pullon viinaa mojitoissa... sekä itse vielä join Sävelessä lasin valkoviiniä, Pataässässä pöytään tuotiin pari pulloa kuohuvaa ja viimeissä paikassa tuli juotua kaksi lonkeroa ja kaksi viinashottia. Sanomatta selvää, että tänään happi ei ole ollut kauhean hyvä.

Tämän päivän olosta huolimatta päivä oli mahtava, oli ihanaa että seurue oli niin runsaslukuinen, kaikki tuntuivat tulevan hienosti juttuun toistensa kanssa ja aktiviteetit oli tosi mun näköisiä. Raukkaparat, olivat kuulema joutuneet laittaa suunnitelmat kertaalleen jopa uusiksi, kun polveni leikattiin :D 

Avopuolisollakin oli eilen polttarit, olemme sitten yhdessä parannelleet oloa kotona, onneksi pikkuinen jäi eilen vanhempieni luokse.

Kiitoksia kaikille ihanaisilla, sekä fyysisesti että henkisesti mukana olleille.

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Oih, kuulostaa ihanalta <3

-didi- kirjoitti...

JOo, se oli :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0