sunnuntai 6. toukokuuta 2012

thih

Hassua kuinka enemmän on naimisiin menevä olo, kun sain sormukseni takaisin. Ironista on vain se, että nyt tuo sormus tuntuu puolestaan isolta, ei sentään onneksi tipu. Sormus ja sormi mitattiin ennen suurennusta, mutta tällöin oli varmaan taas intensiivset kiipeilysessiot takana. Iih, kolmen viikon päästä sormeani koristaa myös vihkisormus.


Ihana tunne kun eilen illalla en kieriskellyt sängyssä tekemättömien askarteluiden ja suunnittelemattomien hääkattausta ja pöytäkukkien takia. Avopuolisi tuntui ilokseni pitävän suunnitelmasta.

Kävin aamulla jopa vaa-alla. Toipilasaika ei näemmä ole saanut kauhea damagea aikaan, eiliset herkuttelut (ekaksi kakkuilu ystävättären kanssa ja illalla oli kaveripariskunnan valmistujaisjuhlat) näkyy ja menkat tuntuivat, mutta yksi kg ei oo enää paha, pahin kk turvotus pompauttio painon tästä vielä 2,5kg ylöspäin.. ja sen tuntui kropassa ja vaikutta omaan oloon suuresti.

Nyt sitten 3 viikkoa tarkkaan diettausta, ellei tule joku päivä... jolloin itse ei oo ihan vastuussa päivän ohjelmasta :P Dietillä haen vain sitä, että itsellä on itsevarma olo, karistan vähän turhia nesteistä, jotta hääpäivänä on todellinen prinsessaolo.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0