maanantai 7. toukokuuta 2012

huh helpotusta

VIHDOINKIN!! hääaskartelut on tehty toviksi. Nyt on askarreltu hääkutsut, paikkakortit, hääkarkkirasiat, viuhkat ja saippuakuplapurkit on rusetitettu. Eipä tule ihan heti uudestaan varmaan mieleen alkaa tehdä koholeimoilla reilua 80 kpl paikkakortteja. On entistä kevyempi olo. Seuraava häähässäkkä on loppuviikosta / viikonloppuna Ikea- ja Sinelli-reissut ja nopea piipahdus kukkakaupassa.

Jossain vaiheessa pitää tehdä menu- ja ohjelmakortit, mutta niitä ei tarvitse onneksi tehdä kuin 11-12 kpl, ja ne teen mahdollisimman yksinkertaisesti.

Uskalsin tänään kokeilla hääkenkiäni. Jännitti hieman meneekö kengät jalkaa kivuitta, koska tuntuu ettei  varpaat ole täysin palautuneet murtumasta. Hyvin pystyi mennä, polvi oli enemmän hidasta, mutta eiköhän sitä parissa viikossa tuo jalka jo ole entistä ehommassa kunnossa.

Vielä voisi yrittää etsiä kalenterin ja sopia sokerointiaika.

Avopuoliso saa sumplia hääauton koristelun sekä musiikintoistolaitteiston juhliin. Istumapaikat tuli jo suunniteltua kuin vahingossa. Mitäs sitten.. huomenlahjaa pitäisi yrittää miettiä.

Nyt maittaa uni...ja huomenna pystyy keskittyä hyvin työhön. Tänään työpäivälle kertyikin pituutta 11h.

2 kommenttia:

Anna-Maria K kirjoitti...

Ohhoh mitä aherrusta siis pitänyt! Omat askartelut vielä tekemättä. Tässä mietin juuri ajankohtaa Sinellin reissulle ;D

-didi- kirjoitti...

Juu, etenkin kun heräs siihen, että häihin oli enää se kolme viikkoa :D Vai mitä.. kolme ja puoli kun hiffas, että pitäis hommien olla tehtynä.
Koska oma h-hetki on?

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0