torstai 17. toukokuuta 2012

hullu kiire ja stressi

Need I say more? Kauheaa suhaamista jatkuvasti edestakaisin ja järjettömän paljon työtyötä. Onneksi kaikki menot eivät ole ikäviä, tiistainen kampaajalla käynti oli mukavaa. Luottokampaajani osaa aina laittaa hiukseni juuri niin miten haluan, mutta mitä en osaa pukea sanoiksi <3



Eilinen ankkurien rakentelu lähimetsässä kiipeilykaverin kanssa, oli myös erittäin mukavaa :) Ihan vähän olisi sellainen olo, että minua yritetään aivopestä trädittelyyn. Iskettiin camuja ja kiiloja halkeamiin. Aika hidasta vielä, mutta se kuulema nopeutuu.. pakostikin. Hitaammaksi ei voi enää muuttua.

Tänään tuli koepuettua hääpukua päälle, piti varmistaa etten olen tiputtanut liikaa painoa. Liikaa ei, mutta onhan tuo aika väljä lantiolta, pääasia on kuitenkin, että ylhtäältä mekko istuu täydellisesti. Tuli laitettua kengätkin.. ja kaikki korut. Sydän meinasi lähteä rinnasta, kun tämä muuttuu koko ajan todellisemmaksi.

Urheilut ovat jääneet nyt vallan minimiin. Tänään oli tarkoitus mennä salille, mutta saadakseni tehtyä paremmin töitä päätin että ehtii sitä huomennakin. Salille ja sitten infrapunasaunaan rentoutumaan.

Ihan sunnuntaiolo, välillä meinaa pelästyä, että enää alle viikko häihin.. ja sitten tajuaakin, että nyt on vasta torstai.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0