maanantai 21. toukokuuta 2012

hääviikko on alkanut

Jotenkin jännä odottava olo. Viimeviikolla torstai-iltana meinasin hermostua pariinkin otteeseen, kun oli niin sunnuntai-fiilis.. pelotti alkava hääviikko. Nyt kun se kertaalleen tuli tuolloin jännitettyä, niin nyt sitten olen enemmän innoissani kuin hermostunut.

Hääviikko alkoi tänään ihanasti kosmetologikäynnillä. Iho puhdistetiin mm ultraäänilaitteella, ihoa kirkastettiin ja virkistettiin ja sekä kulmat että ripset värjättiin. Tuollainen puolitoistatuntinen pako työnteosta teki gutaa, vaikka tulihan sitä eilenkin karattua työnteosta, crossasin salilla 40 min, tein kolmen vartin punttitreeni ja sulattelin läskejä infrapunasaunassa 40 minuutin ajan.

äidin kanssa nautittiin kesän ensimmäiset mansikat "kuplivan" kera (kupliva: Vichya)

Tänään tajusin nyt jo kahdeksannen työpäiväputken aikana, että työt ovat aivan mahtavalla mallilla. Harvoin tässä vaiheessa kuukautta työt ovat jo näin hyvin tehtyinä, ties vaikka ei olisi mitään töitä vielä silläkään viikolla, kun palaan häämatkalta kesäkuun ekalla viikolla. Hulppeaa. Onhan tässä töitä tullut paiskittua, kuukautta on vasta kolme viikkoa takana.. ja jo nyt alkaa kertya ylitöitä tältä kuukaudelta.

Huomenna voin hyvällä omalla tunnolla jatkaa kroppahuoltoa, aamulla on suuhygienisti, heti sen jälkeen käyn rentoutumassa infrapunasaunassa JA sen jälkeen menen sokeroitavaksi. Iltapäivällä voisin tehdä taas tovin töitä.

2 kommenttia:

iinu kirjoitti...

Ihanaa hääviikkoa <3

-didi- kirjoitti...

Kiitos, tää on ollut aika ihana :) paranee vielä entisestään.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0