perjantai 18. toukokuuta 2012

tyylinäyte: 2009

Löysin kaverin fb-sivuilta erittäin edustavan kuvan itsestäni. Juuri tällaista kuvien takia pitäis opetella pitämään naama näkkärillä ja paperipussi päässä.


Mieletön aurinkoinen ilma... tehtiin pikkuisen kanssa kiva kävelylenkki, sattumalta eksyin kukkakauppaan, jossa tuli suunniteltua pöytien kukka-asetelmat ja tilasin vielä erikseen kukka-asetelman buffettipöytään. Lisättiin floristin kanssa vielä pienet nyanssit kukka-asetelmiin... odotan innolla näkeväni lopputuloksen. Viikon päästä tähän aikaan olen varmasti asettelemassa vaaseja ja kukkia juhlatilan pöydille!!

Ihan hassua, tänään ei ole PAKKO pakko mennä minnekään, eikä ole pakko tehdä töitäkään. Yritin motivoida itseäni lähtemään salille. Kauhean hankalaa, kun netistä tulee live streaminä IFSC Climbing WC 2012 - Boulder - Innsbruck, AUT ( http://www.ifsc.tv/ ). Pitää nyt vain skarpata, tänään voisi crossata. Kuvittelisin crossauksen sujuvan ongelmitta, sillä ulkona muutamat juoksuaskeleetkin olivat täysin kivuttomat.

Nyt salille, koskaa salilta tullessa ei harmita, että tuli lähdettyä, mutta illalla voi harmittaa, jos olen vain lööbannut kotona. Pitäkää tämä mielessä seuraavan kerran, kun oma sohva houkuttelee vaikka olisi ollut suunnitelmissa urheilua.

Aurinkoista perjantaita kaikille <3

edit: oho.. tämä oli tuhannes postaukseni

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0