torstai 3. toukokuuta 2012

taas taas takaisin...

Tänään sain vihdoinkin tehtyä vähän muutakin liikuntaa kuin vain fysioterapeutin määräämiä koipijumppia. Jalan liikkuvuus alkaa tosi oikein kiva, ja noustessa ylös tai istuessa alas hiottu polvilumpio ei enää rutise. Oikea sen sijaan natisee ja paukkuu entiseen tapaansa buranasta, kylmähoidosta, jumpista ja polvituesta huolimatta.


Sain eilen toisen kolmasosan syntymäpäivälahjasatani vanhemmiltani. Ohjeistin avopuolison ostamaan minulle käsipainot hääaskartelu ja sormustenhakureissulla. Intersportista hän sitten noukki nuo painot, molempiin tankoihin saa 15kg.


Jumppailin käsiä kevyesti, ei ole tarpeen lähteä repimään ja riuhtomaan, olen kuitenkin vielä toipilas.


pystypunnerrus kp 3 x 12 á 7,5 kg
pystysouto kp 3 x 12 á 7,5 kg
hammer 20 (10 per käsi) x 3 á 7,5kg
tasapenkki kp kuntopallon päällä 3 x 15 á 7,5 kg
vipunosto maaten kp kuntopallon päällä 3 x 12 á 6,5 kg
ojentajia 2 x 12 per käsi á 6,5kg
cruncheja aika paljon plus vielä enemmän päälle
reiden + lantionnosto 3 x 12  (pidempää sarjaa ei koiven takia pystynyt)

Odotan jo innolla ensiviikkoa ja paluuta kuntopyörä päälle.. sekä mahdollisesti vesijuoksua :) Toivottavasti avopuoliso suostuisi lähteä kanssani punttikselle jo muuten vain treenailemaan viikon sisällä. Kaipaan kovasti ylätaljaa :) Kiipeilyä en osaa edes ajatella nyt, vaikka kovasti yritä opiskella ulkokiipeilyä varten ankkurien tekoa jne. Valmistaudun siihen henkisesti, etten varmaan kuukausiin pääse seinille.. tällä kertaa en lähde seinille, jos molemmat jalat eivät ole kunnossa. Pistää vähän mielen matalaksi, mutta eiköhän tämä tästä. Onneksi on kivaa tiedossa häät ja häämatka.

Avokkiin iski tänään se, että me tosiaan omenne 23 päivän päästä mies ja vaimo. Friikkailtiin molemmat tovin :D Alkaa häneenkin iskeä tämä, kun hän on juossut kaupoilla ostamassa askartelutarvikkeita.

4 kommenttia:

jani86 kirjoitti...

Ei muuta, kuin onnea vain. Iso tapahtuma lähestymässä. Ja toivottavasti saat itsesi mahdollisimman pian taas täyteen kuntoon.

Tulin tänään salmisaaressa kirjaimellisesti perseelleni :D Ote lipesi heti alussa ja sitten perse edellä lattiaan :D Ei voinut, kuin nauraa vain tuolle tapahtumalle.

Hirveä jännitys päällä, kun ensi viikolla olisi tarkoitus mennä tapaamaan yhtä naispuolista henkilöä ns. treffien merkeissä.

-didi- kirjoitti...

Kiitos :)

Heh, jaksaa varmasti naurattaa, kuhan vain ei murra mitään. Ei ollut vissiin varmistaja ihan hereillä?

Jännitys on hyvä :) Onnea treffeille.

jani86 kirjoitti...

Joo taisi siinä varmaan vähän ylimääräistä löysää heti alussa olla, kun noin pääsi käymään :D Ei siinä kuitenkaan mitään sattunut.

Täytyy sitten kirjoitella lisää, kun olen palannut sieltä. Että voikin nainen saada pikku pojan pään sekaisin :D

-didi- kirjoitti...

Heh, naisillä voi olla huumaava vaikutus :P

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0