lauantai 28. tammikuuta 2012

che-che-cherry zero

Ommom.. tarttui mukaan Filmtownista. Minullahan on nyt ollut tuo limukielto (itsemäärätty), mutta en mun hampaat sentään lahoa, jos otan saunaan yhden limun. Ne no ne 4x2l:n pakkauset jotka pitää jättää sinne kauppaan.


Aamu alkoi huristelulla areenalle. Sain maanantaina tili- ja veropäiviltä kauan toivomani termosmukin. Mikä sen parempaa kuin ajella aurinkoisena lauantaiaamuna Basso-radio soiden kahvia hörppien kohti Salmisaarea.


Kiipeillessäkin oli superia, tottakait. Oli kivaa kiipeillä ystävättären kanssa, edellisestä kerrasta oli ehtinyt olla jo hurjan pitkä aika. Otettiin iisisti, treenattiin kestävyyttä ja sain hänet jopa boulderoimaan. En ole aikaisemmin tosissaan yrittänyt bouleroida Areenalla, siellähän oli superfantsuja reittejä, pari kattoreittiä jäi kuumottamaan. Onneksi tuolla tulee käytyä ensiviikollakin muutamaan otteeseen, niin voin sitten kokeilla viimeisillä voimilla taas noita reittejä.

Kiipeilyn jälkeen olikin taas mentävä tukka putkella..


Vauhtia taisi vain olla vähän liikaa *snif* Olisikohan huomenna sitten hyvä syy käydä Spirit Storen ystävänmyynnissä? Voisi olla, kyllä pitää olla mustat saappaat. Ehkäpä noita voisi yrittää herätellä henkiin, jos joku suutari osaisi tehdä asialle jotain.


Kun vatsa oli sitten täynnä herkullista ruokaa kävimme pörräämässä avokin kanssa kaupoilla. 

Täällä kirjoittelinkin viikko puolitoista sitten siitä, että maastavedon kanssa on ongelmaa. Tanko tuntuu hankalalta kädessä eikä liikettä pysty tehdä niin hyvin kuin voimat sallisi, kun tanko tuntuu lipeävän. Sain palautetta.. yhdellä ystävällä on sama ongelma. Kerroin tästä ongelmasta eräälle muskeliystävälleni, joka sitten käski ostaa vetoremmit. Kaveripoika neuvoi menemään Sellon suutarille, että sieltä pitäisi saada edullisesti hyvät. Mä päädyin sitten kuitenkin hintatietoisena ostamaan omani Intersportista.

Yksi päivä näin salilla vetoremmejä käytettävän ja menin juttelemaan. Vähän kummissaan sitä katseltiin kun aloin höpötellä, mutta sitten alkoi ohjeita tulla.


Minulla kerrottiin,että vetoremmeillä saa huomattavasti enemmän painoa sarjoihin. Mulla on kyllä tärkeä se, että saa treenata sen liikkeen puhtaasti, eikä joudu jatkuvasti olla parantelemassa otetta.

Che-che-cherry zero loppui, onneksi ostin vain yhden. 

Ihanan rentoutunut olo, kävimme suihkussa, saunassa ja uimassa. Vatsakin on päättänyt rauhoittua hetkeksi :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0