sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Wanhassa satamassa opittua

Piipahdettiin tänään nopsaa Häämessuilla Wanhassa satamassa. Se mitä ko jutusta jäi käteen, oli se, että meillä on tosi hyvin kaikki hommat hanskassa. On kuvaaja, juhlapaikka, kirkko, hääyöksi hotelli, häämatka, sormukset, puku .. ruoat jne.

Nyt pitää sitten miettiä yksityiskohtia, kuten hiuksia, kukkia, meikkiä, kengät ja soittolista .jne.

Ehkei sitten ole tarpeen mennä enää toisille messuille messukeskukseen.

Kotimatkalla pyörädettiin kaupoilla. Mukaan tarttui herkkuja


Mutta ei hätää.. 


Pop tartsit ovat 8 mineraalin ja vitamiinin lähde..  (ihan oikeasti ..mitä ihmettä :D )

No noi oli pääasiassa avokin herkkuja.. mä saatan ehkä maistaa muutaman (kymmentä). Itse hankin täydennystä maanantaina alkavaan "diettiin". Prodepatukat, raejuustot ja maitorahkat onkin jo hankittuna.


Anttilasta löysin jotain, mitä olen jo parin vuoden ajan etsinyt Saksasta.. tai no ko elokuvahan löytyy monestakin paikkaa, mutta ei englantilaisilla teksteillä. Omaa napaa tuijottaenhan tuo pikkuseikka ei haittaisi, mutta jos haluan avopuolisonkin pystyvän nauttia elokuvasta, niin onhan kiva, että hän ymmärtäisi elokuvasta jotain.


Meidän pikkuinenkin sai pinenen tuliaisen, veikeästi röhkivän possun.


Emme nyt ihan vain ole varmoja siitä, ymmärsikö pikkuinen possun puru- ja retuutusleluksi. Mimi alkoi samantien hellästi pestä lelua o_O

Kovasti veri tekisi mieli lähteä juoksemaan, aamusalista jäi vähän turhan .. "tekemätön" fiilis, vaikka siellä saikin hetkellisesti haiuksen aika sököksi :P Ihan ihme tunne kun viikkoon selkälihakset eivä ole olleet pumpissa :D Tarttee saada sen käsittämättömän kolotuksen mikä kiipeilystä tulee.

1 kommenttia:

Nevena Luminary kirjoitti...

Kiva homma, että teillä on noin hyvällä mallilla häiden suunnittelu! Meillä on vasta ihan alussa, eikä ole vielä päivääkään päätetty kiitos tän "the ultimate tavotehaaste - häämekko"-rojektin takia... Muista laittaa sitten paljon kuvia. :-)

Ja iih, ihana suloinen hauva. <3

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0