maanantai 16. tammikuuta 2012

mä oon niin intona!

Printtasin äsken GoFatGo:n naisten salitreeniohjelman, oon NIIN intona. Mun mielestä on ihanaa, että tuolta saa valmiiksi ohjelman. Huomenna sitten ehdottomasit käsitreenipäivä, jos/kun vaan kädet kestää pitää painoja käsissä tämään päivän boulderoinnin jäljiltä.

Jos vaan millä tavalla ei olisi ihan järjetöntä, niin suuntaisin tänään boulderoinnin jälkeen salille :P



Yksi kaveri jo ilmoittanut olevansa messissä. Mitenkäs te muut?

5 kommenttia:

iinu kirjoitti...

Olis niin kiva tulla mukaan tohon projektiin, mutta luulen ettei mun maha kestä tollasta ruokavaliota :( Kesällä oli niin paljon ongelmia ja nyt oon saanu sen neutraloitua ni yritän jatkaa hyviksi koetuilla sapuskoilla, kevennykseen tähtäävästä näkökulmasta kiinni pitäen tietty! Tsemppia sulle GFG:hen!!! :)

-didi- kirjoitti...

No voi kurja, mikä siinä on sittten sellaista mitä ei vatsa kestä? Mutta ei kannata toki väkisin alkaa ärsyttämään elimistöä, ja kun nyt on hyvä olla. Minulle taas juuri tämä ruokavalio tuo parhaimman ja tasapainoisimman olon.
Kiitos :)

iinu kirjoitti...

No maitotuotteet noin runsaassa määrin. Pystyn kyllä syömään niitä ja laktoosiakin kestän, mutta suurissa määrin ei.. sitten ruisleipä on myös melko huono, sopii vain silloin tällöin.. kaikki aspartaamituotteet huonoja, eli ihan perus sokerilla pitää mennä jos meinaa makeutta haluta. Tietyt kasvikset mm. kaalit, paprika suuremmissa määrin... proteiinipatukat ei sovi... siinähän niitä :D
Kyllähän tosta varmaan sais sovellettua itelleen jonkun version, mutta ehkä ainakin toistaiseksi yritän omin avuin keventää ja sitten jos takkuaa niin kokeilen jotain sovellettua GFG ;)

Nevena Luminary kirjoitti...

Mulla päivittyy just sopivasti (toivottavasti, ainakin heitin herra Bullille toiveen) tiukempi ruoka/treeniohjelma joten hengessä mukana tämänkin GFG:n aikana. Onneksi nyt on saatu järkevämpi foorumi, niin tulee ehkä sieläkin hengattua vähän enemmän. :-)

-didi- kirjoitti...

Iinu, no tuossa on kyllä kerrakseen syytä.

Nevela Luminary, ai sä vedät ihan privaa edelleen. Superia. Toivottavasti jossain vaiheessa pääsee ihastelemaan jossain sun tuloksia :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0