maanantai 30. tammikuuta 2012

i'm too sexy .. NOT

Se siitä lepopäivästä, jonka minun olin tänään määrä viettää. Nökötettyäni hyvän tovin päivästä koneella töitä tehden oli sellainen olo, että oli päästävä tekemään jotain. Salille en jaksanut / viitsinyt lähteä ja erinäisiä kiipeilyjä tällä viikolla oli jo neljä takana. Huomiselle kun on jo kiipeilyä suunnitelmissa, niin ihan josenkin takia oli jätettävä väliin.

Päätin uhmata pakkasia ja lähdin juoksemaan. Aika paksulta näyttää koivet, tuolla on alla lämpökerrasto ja ihan tavalliset pitkikset. Yläosassa lämpökerraston lisäksi vielä pitkähinainen urheilupaita. Kauluri oli ennaltaehkäisemästä sitä, että usein pienessäkin pakkasessa juokseminen on ärsyttävänyt suuresti kurkkua.


Jännitti juokseminen turhaan. Tauko juoksusta on mahdollisesti tehnyt lonkalle hyvää, tavallisesti kivut ovat tulleet muutaman kilometrin jälkeen. Juoksin aika tahmean ajan 1h 11min ja 10,5km, mutta olin kuitenkin erittäin tyytyväinen. Edellisestä juoksukerrasta on varmasti paljon aikaa. Ei se juoksukunto sitten katoakaan minnekään hetkekssä. Suurin osa matkasta kiersin vain lyhyttä ympärää, osittain mm vatsankin takia. Kertaalleen kävin testaamassa lähipururataa, mutta polku oli niin höttöä ja liukasta, ettei siinä mennessä oikein voinut enää juoksusta puhua.

Hyvin kauluri suojeli keuhkoja, ei tuntunut pahalta missään vaiheessa.


Glam-didi..


Pitäis varmaan käydä jossain, jotta alkaisi taas kertyä niitä vähän huolitellumpia kuvia itsestä. Ihan kivojahan noi luonnollisen hikiset kuvat ovat, ei siinä mitään.

JOS JOS JOS juoksu jatkaa kevyttä tuntua, niin voisi harkita hcr:ään osallistumista. Oma aika oli vaan sen verran kova jo viimeksi, että en tiedä haluanko lähteä yrittämään rikkomaan omaan ennätystäni. Mitä jos en pystykään alittamaan 2h10min? Jätetään hautumaan.

1 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Tuu mukaan HCR:äääään!!!
Juostaan keväällä yhdessä sitten taas.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0