lauantai 14. tammikuuta 2012

chilax

Eilinen stand up-keikka oli erittäin kiva päätös rankalle työviikolla, joka päivä tuli tehtyä överiä, tunteja kertyi roimasti. To do-lista auttoi.

Club act!one oli kiva. Hieman minua mietityttyä katsomossa istuessa, että olikohan tämä nyt kuitenkaan se paikka viedä yli 60v konservatiisen isäni, mutta siinähän sen nauroi vieressä.

Hieman minua jäi häiritsemään se, että stan upissa kiroilulla yritetään hauskuuttaa .Eikö sitä voi olla muuten hauska. Ei toki, pääsee minultakin kirojasanoja, mutta ihminen ei kuulosta järin fiksulta käyttäessään kauheasti kirosanoja. Hui kuinka tosikko olenkaan.

Tänään on ollut normilauantai, kävimme kaveripoja ja tämän tyttiksen kanssa kiipeilemässä. Mun uusi köysi on otettu nyt käyttöön, sillä on jopa kertaalleen tiputtukin. Hyvin se kesti ja hyvältä se tuntui kädessä ja varmistuslaitteessa.

köysi, mankkaiset jammailuhanskat, ikean kassi köysikassina ja avokin jalka...


Kiipeily oli kaikenkaikkiaan aivan superia, viikko tuntui jo aika pitkältä ajalta olla poissa köysistä. Aluksi oli tarkoitus ottaa iisisti, jos/kun flunssan jäljiltä ei olisi vielä niin voimissaan. Hyvin se sitten kuitenkin meni. Tuli mentyä superkivoja reittejä. Jammailtiinkin hieman, pääsin vihdoinkin molemmat aikaisemmin jammailleet reittini puhtaasti ylös. Saksasta ostamani hanskat ovat myös erinomaiset.

Loppäivä menee chillisti. Avokki tekee pizzaa, mä siivoan, illalla on sauna- ja uintivuoro, mutta sitä ennen vietetään laatuaikaan pikkuisen kanssa kävelyllä.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0