lauantai 21. tammikuuta 2012

Jotain uutta

Oon yllytyshullu, mut on helppo ylipuhua kokeilemaan uusia urheilulajeja. Kaveripoika mainitsi menevänsä jääkiipeilemään.. jotenkin homma ajautui siihen, että nyt on sovittuna tällit, minäkin lähden kokeilmaan ko touhua. Jännittävää. Tuollaisissa kokeiluissa on vaan se huono puoli, että ko lajista voi innostua. Köysikiipeilynhän oli tarkoitus olla vain yhden kerran kokeilu :D


kuva lainattu:
http://m.omakaupunki.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/pirunkalliolla_jaakiipeillaan_jalleen_tana_talvena/

http://www.adventurepartners.fi/pirunkallio.aspx

Jääkiipeilykokeilua odotellessa tänään kävin normisti kiipeilemässä kaveripojan kanssa. Oli kivaa kevyttä kiipeilyä. Tänään en friikkaillut seinillä, menin paljon yläköydellä, oli hauskaa.. tänään oli lunginpi meno kuin viimeksi. Liidasin (en puhtaasti) 6a+:n, jonka oli luvannut itselleni kiipeäväni ylös. Tuli myös kokeiltua hieman kestävyysharjoitusta, liidasin yhden 5a:n reitin, ja tämän jälkeen kiipesin sen kolme kertaa peräjälkeen ylös.

Kiipeilyn jälkeen oli sovittuna, että suuntaamme avokin kanssa salille, tarkoituksena oli lähteä avokin seuraksi. Minulla alkuperäisissä suunnitelmissa oli "vain" crossata, mutta jotenkin paukkuja riitti salilla vielä niin hyvin, niin päätin tehdä taas GFG:n salitreenin. Edelleen on noi painot mm reidenojennuksissa vähän hakusessa, 8 kpl:n toistot menee lievästi eri painoilla kuin 20 kp:n toistot, sama juttu myös jalkaprässeissä.. ja kyllä askelkyykyissäkin se, että tekeekö 10 askelta per jalka vai 15-20 tuntuu jo merkittävästi.

Ihana treeni, jalat olivat totaalimuussia. Käsissä tuntui kiipeily vähän, että en lähtenyt tänään nostamaan painoja, hyvä kun sain vanhat painot nousemaan. Joutui keskittyä ihan tosissaan liikkeisiin.

Ihanan urheilullisen päivän kruunasi äsken vielä sauna- ja uintivuoro. Nyt on totaalinen relax -fiilis. Huomenna pitäisi hillitä itsensä ja pitää lepopäivä. On tullut treenattua kovasti jo viimeviikon torstaista lähtien, kuten Heiaheia tietää kertoa.


2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Mä olisin niin halunnut käydä Pirunkallion avajaisissa. Kävin viime vuonna mutta olin eilen Turussa.
Täytynee vielä käydä itsekkin kokeilemassa jääkiipeilyä. Viime vuonna ainoastaan osallistuin hakuissa roikkumis epä-virallisiin sm-kisoihin, että sen verran hakuissa olen roikkunut, mutta en jäässä vain katosta! ;-)

-didi- kirjoitti...

Joo, mulle selvis toi avajaisjuttu vähän myöhään, oli sovittuna jo muita juttuja, muuten olisin varmaan suunnannut sinne.

Mä muistankin nähneeni kuvan, jossa roikut niissä hakuissa :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0