tiistai 3. tammikuuta 2012

o ou

Vähän olen miettinyt, mihinköhän sitä ryhtyi ottaessaan noita haasteita vastaan.

Ystävättären(kin) kanssa tänään salilla tein aluksi punnerrukset ja sitten samaan syssyyn noi vatsat. Noin päin parempi, näemmä. 80-75-52-45-85 sarja oli aika överi... mutta ei sattunut vatsoihin, vaan edelleen siihen niskaan. Ehkä tuo niska vahvistuu tässä, vai auta vaikka kuinka sitä yritti pitää rentona niin silti niskaan otti. Onneksi loppuviikon haasteen toistot tehdään eritavalla, useampia sarjoja mutta pienemmillä toistoilla.

Loppusalitreeni tehtiin jalkatreeniä, askelkyykkyjä, reiden koukistajia ja ojentajia sekä pohkeita. Ihana minitreeni.

Kädet hikoaa jo edes ajatuksesta huomisen kiipeilystä, torstain boulderoinnista ja lauantain köysittelyistä. Ah! Olisi kiva jatkaa huomenna maanantaisella teemalla, 6a:ta ja 6a+:ia, ehkä jopa 6b:tä. Kaveripoika kyseli eilen, että kauanko olen kiivennyt, kerroin käyneeni ensimmäisen kerran vuosi sitten helmikuussa. Minulla on kuulema kaksi kk aikaa päästä 7a:han, että vuodessa pitäisi :D Joo ei.

Heiaheiasta katselin tuota köysittelyhistoriaani, 12.2.2011 kävin ensimmäisen kerran, heinäkuuhun asti tahti oli ehkä kerran viikossa, elo-syyskuussa tahti alkoi kiivastua, määrien nousten kahteen kertaan viikossa, kunnes sitten lokakuusta lähtien homma on karannyt täysin käsistä. Nyt kaksi kertaa kiipeilyä viikossa tuntuu jo vähältä :D

Tietty jos huomenna olisi köysi mukana, voisi yrittää liidata toistamiseen tuon Pohjoismaiden (joidenkin mukaan jopa maailman) korkeimman sisäseinän. Kaveripojan kanssa tuo menikin jo viimeviikola (?), mutta ei puhtaasti. Tuli suolojenpuutteesta johtuen suonenveto jalkapohjaan, niin se hieman hidasti. Ylitin itseni sillonkin, ja pääsin varsin mukavasti aikaisemmin tuon reitin horrorkohdan yli, jumitin köydessä muissa kohdissa sitten senkin edestä :P Sain eilisestä lisärohkeutta (en kuitenkaan turhaan röyhkistymiseen asti), jolla voisin yrittää valloittaa seinän puhtaammin.

Sellaista seikkaa en ollut osannutkaan ottaa huomioon(ymmärtänyt ajatella (daah)hei, että tuolla korkealla köysi muuttuu yllättäen erittäin raskaaksi, oikeasti painavaksi. Useaan otteeseen yritin nostaa köyttä klipatakseni sen, mutta ei siitä mitään tullut, vaan oli kiivettävä klippi lantion korkeudelle ja klipatta siitä sitten.

Ja sitten ihan btw.. mun hanskat ovat pian matkalla luokseni .. jammaushasnkat nimittäin.

http://www.bergfreunde.de/ocun-crack-gloves-kletterhandschuhe/

Nyt kun vielä köyteni saapuisi :)

Asiasta kukkalaatikkoon, tulisipa jo viikonloppu. Töissä on ollut kyllä kivaa, mutta kotona olisi pari projekti joihin haluaisin paneutua, meidän pikkuisella on myös koiratreffit sunnuntaina bränikän rotikan kanssa. Antaa niiden leikkiä ennen kuin nuorempi on sen kokoinen, että pysty pistellä meidän pikkuisen kitaansa.

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Aiaiai, pelottava aloitus juuri kun minäkin päätin tarttua tuohon haasteeseen :D

-didi- kirjoitti...

Kumpi haaste? Molemmat ovat ehkä vähän iisimpiä, jos ei olis pompannut haasteessa jo noin pitkälle. Vatsat kestää, mutta niska ei :P Kyllä toi niska tulee kestämään.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0