perjantai 27. tammikuuta 2012

poseilua

Arvatkaa kuka löysi jalustan .. olihan se jopa eksynyt siivouskaappiin asti, eipä oo ollut mitään syytä miksi olisin siis sen sieltä löytänyt.

Olen yrittänyt ruinata avopuoliso ottamaan jotain footagea salilla mun treenailuista, mutta.. jotenkin se aina jää. Otin sitten pari kuvaa itselaukaisijalla. Olis kyllä ollut magee saada joku kuva, esim pystysoudusta.. lihaserottuvuus hartioissa, niskassa ja käsivarsissa on jo tosi hyvää luokkaa. Olen tyytyväinen, vaikkei tuo tuollainen ole ollut edes minulla haaveissa. En ole sen kummemmin ikinä miettinyt saliharrastusta, siitä tulee vaan kiva fiilis, kun saa lihakset sippiin. 


Selkää.. onhan se aika leveä o_O


Tuli vedettyä ihan hyvää treeniä salilla, jalkapainotteista, pitkillä toistoilla. Jalat oli kolmien jalkaliikkeiden jälkeen aivan muussia, hyvä kun pystyssä pysyi. Parempi pitää painot pieninä, saahan jalkaprässissä menemään isojakin painoja, mutta edelleen keskityn liikkeiden oikeaan läpivientiin ennemmin kuin kilojen haalimiseen. 

Jaloissa olen ollut huomaavinani kovastikin muutosta parempaan viimeaikoina, reidet ovat jämäkät ja erittäin lihaksikkaan .. sekä lihakset erottuvat, ovat kyllä aina erottuneet.

GFG:n mukaisesti mennään .. suurinpiirtein. Eilen avopuoliso sitten koitti parantaa mun mieltä, ja kävi hakemassa pussillisen karkkia, jota sitten mussuteltiin sohvalla peiton alla ja katseltiin koneelta uusin jaksa Big Bang theorya. 

GFG:n huono puoli on se ehdottumuus, Litessä sentään on tankkauspäivät, joten jos tulee jotain menoa missä ei viitsi ronklata ruoalla, niin niitä voi käyttää silloin. Huomenna olisi sukulaisia käymässä pk-seudulla ja olisi ruokailua suunnitelmissa porukalla. 

Ystävä tänään tiedusteli minulta Litestä, kysyi suosittelisinko sitä hänelle. Kerroin omat kokemukset ja sanoin, että jos hän ryhtyy siihen kun proggis alkaa helmikuussa, niin mä voin olla varjona.. ja toistaa sen Liten ruokavaliot ja liikunnat mistä jo kertaalleen maksoin.  Saan muutenkin olla ystävälle takapiruna.. ja mennään viikon päästä salille katsomaan noita liikkeitä läpi.

Ihanaa, saan leikkiä personal traineria. Jos en olisi jo erittäin tyytyväinen työhöni ja työpaikkaani, niin saattaisin tosissani harkita personal traineriksi ryhtymistä. Olisi ihan unelma, pääsee tsemppaamaan muita ja kannustamaan heitä liikkumaan ja tukemaan silloin kun omat projektit tuntuvat hankalilta.

Miksi sitten koen, että haluan ryhtyä edelleen "dietille"? Nyt on alle 4 kk häihin, kuurilla oleminen vähentää sitä stressiä, että yhtäkkiä huomaisin syöneensä väärin. Ja vaikka kroppa onkin jo oikein hyvässä kunnossa, niin ihan vähärasvaisempi selkä voisi näyttää nätimmältä hääpuvussa.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0