sunnuntai 1. tammikuuta 2012

kuinka vuosi päättyi ja uusi alkoi

Uusi vuosi alkoi ihanasti omasta sängystä ilman mitään dageneftereitä.

Eilinen oli kaikenkaikkiaan aivan superpäivä. Aamupäivästä iltapäivään kiipeilin kaverin kanssa. Kävin ensimmäisen kerran ikinä kiipeielmässä Tapanilan kiipeilykeskuksessa. Olen kerran aikaisemmin käynyt kääntymässä siellä, eikä silloin paikka tehnyt minuun vaikutusta. En nytkään ollut aluksi vakuuttunut paikasta, mutta koska se oli ainoa paikka minne pääsimme kiipeilemään, ei meille ollut muita vaihtoehtoja.

Olin aluksi ihan pihalla paikasta, otteet tuntuivat erilaisilta ja seinä varsinkin oli ihan erilainen verrattuna Kiipeilyareenan rocktopiaan. Aika nopeasti sitä kuitenkin tottui siihen seinään ja se tuntui sitten jopa paremmalta jalkojen alla kuin rocktopia. Yllätyin siitä, että uskalsin jopa liidata uudella seinällä.. pelkäsin paljon vähemmän uudessa paikassa, kuin mitä olin aluksi luullut.

Tuli kakkosteltuakin yksi mielettömän fantsu reitti, apinareitiksi kaveri kutsuu sitä. Mulla se aina antaa noi apinareitit, kun mulla no tuota habaa sen verran :P

Sitten jos jollain reiteillä otteet tuntuivat pelottavan sileiltä, niin muutamalla reiteillä kaikki iho tuntui jäävän otteisiin, kun voimat riitti niin iho alkoi olla niin kulunut pois, ettei vaan pystynyt kiivetä. Kaveripoika hiffasi vasta kiipeilyn jälkeen mun tassujen olevan oikeasti kulunut.. ehkä se mietti aluksi, että vikisen vähän turhasta :D

Mutta joo. .summa summarum .. Tapanilan kiipeilykeskus on kans tosi kiva.. onhan se vähnä harmaa, mutta kyllä sielläkin on kivoja reittejä.

Uudenvuoden juhlinnan käynnistimme avopuolison kanssa käymällä katsomassa Leadin SM-kisoja Kiipeilyareenalla. Oli hurjan näköistä, kädet hikoili .. ja unohdin melkein hengittää kun katselimme kiipeilijöiden suorituksia. Molemmat kiipeilykamuni olivat myös paikalla.





Olisipa itselläkin joskus osamista ja uskallusta osallistua tuollaisiin kisoihin... toisalta, mä nautin siitä puhtaasta feel good -fiiliksestä minkä saan kiipeilystä, veisiköhän tuo tuollainen kaiken hauskan siitä? Ehtisiköhän sitä vuoden päästä kisaamaan? Vaatisi hurjasti treeniä, onkohan sitä aikaa edes ennen häitä treenata niin paljoa?

Areenalta suuntasimme pikkusiskoni ja hänen aviomiehensä luokse ottamaan uutta vuotta vastaan. Aika kului leppoisasti lautapelejä ja Buzzia peleatessa. Lautapeli-iltoja pitäisi olla useammin. Yöksi huristelimme vielä kotio, leikittyämme tovin taksikuskeja.

Tänään.. nukuimme pitkään, nappasin aamukahvia kävelylle mukaan ärrältä


Rakkaani <3


Meidän pikkuinen


Kivaa viettää vuoden ensimmäistä päivää kaikessa rauhassa kotona, hieman olemma laittaneet kotia siistiksi ja jossain vaiheessa rötvähdämme sohvalle katsomaan sarjoja  ja elokuvia.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0