maanantai 30. elokuuta 2010

gojuttago - 1 viikko

Ihan hyvin tämä painonpudotus on sujunut taasen, kesälomakiloja karistetaan. Viikossa lähtenyt yksi kilo varsin kepeästi :) Urheilu maistuu ja juttailu maistuu. Urheiluun on tullut monipuolisuutta, crossaamisen seuraksi on tullut juokseminen ja salitreenit. On kiva treenata, kun on valmis ohjelma, jota pitää vaan noudaatta.

Äsken salille tuli vedettyä sen verran raskailla painoilla, että nyt saa kaksin käsi pitää mitä tahansa tavaraa kädessä :D Meinaa puhelimet ja lasit tippua lattialle. Treeni on siis tehonnut. Huomenna ajattelin taas juosta töihin, ja jos vaikka sitten töistä juoksisi vähän kiertäen kotiin, jotta tulee juostua enemmänkin kuin vain se vähän vajaa kolme kilometriä suuntaan.

Tänään oli kiva terapiaistunto, alkuunsa puhuttiin viikonlopun hautajaisista, mutta sitten aihe vaihtuikin yllättäen seksiin. Cipralexannoksen pienentämisestä on seurannut se, että kroppa alkaa taas herätä, libido on voimistunut, ei toki, eipä täällä ole seksittömyydestä kärsitty, mutta nyt taas on ihan eritavalla.. hm.. hereillä. Melkeinpä pitää miettiä miten pystyisi kanavoimaan tätä oloa johonkin muuhunkin kuin 24/7 jyystämiseen, jos vaikka urheilu auttaisi tähän.

Töissä oltiin tämän näköisenä





takki - H&M
huivi - Vila
paita - Vila
t-paita - Vila
tregginssit - Vila
kengät - Dinsko



ja sitten kokeilin kokonaisuutta ilman tuota päällimmäistä t-paitaa. Olin ihan varma, ettei avokki pidä tästä asukokonaisuudesta lainkaan, olin niin väärässä :D Se halinappas mut parkkipaikalla :D

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0