sunnuntai 1. elokuuta 2010

Torstai 29.7

Torstai oli kiva päivä.. mitä nyt oli hieman tukka kipeä edellisestä päivästä, olin juonut jopa yhden GT:n ja kaksi ja puoli lasillista viiniä, tosin.. nuo viinilasilliset tuolla tapahtumassa ovat 2,5 dl :D

Tapasimme keskustassa sen nuoren naisen, joka osti asuntoni. Hän oli ollut reissaamassa jo melkein pari viikkoa pitkin Eurooppaa, ja koska hänellä oli interraillippu, päätti hän tulla käymään Hampurissa :) Oli tosi kivaa. Kävimme aluksi brunchilla Alexissa, ravintolassa joka on aivan Alster-järven rannalla. Siitä sitten suuntasimme kaupoille, jossa pyörimme lähemmäs kahdeksan tuntia :D

Tämä nuori nainen on aivan mahtava tyyppi, huumorintajuinen ja rehellinen. Tosi mukava. Ensimmäisen kerran kun näin hänet, hän oli hyvin hiljaa, ei sanonut oikein sanaakaan, katseli vain asuntoa, mutta sitten pikkuhiljaa alettiin keskustella, ja fb:n kautta pidetään usein yhteyttä, ja kyllä sitä tulee nähtyä ihan täällä kotisuomessakin, sillä hänhän osti vanhan asuntoni, joka sijaitsee vain muutaman sadan metrin päästä nykyisestä kodistamme.

Välilä piti tankata hieman, jotta jaksoi taas shoppailla. Aivan Möckerberstrasselta saa mahtavan hyvää currywurstia.




Käytiin yllättäen taas maistelemassa vähän boolia torilla, ja tämän jälkeen suunnattiin kotio. "Siskoni" oli tullut kotio, oli ihana nähdä häntä, edellisestä kerrasta oli kuitenkin jo reilusti yli vuosi.

Vietimme iltaa höpötellen, herkutellen ja musisoiden. Äitini tuuppasi kitaran käteeni ja kehotti soittamaan jotain :D Enhän minä muista mitään kappaleita muista ulkoa, jotain kappaleita sitten siinä tapailin. Tuolla perheessä on aina niin ihanan välitön fiilis, saa olla niin oma itsensä. Perheeni myöskin oli erittäin ymmärtäväisiä avopuolisoni tilanteesta.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0