sunnuntai 1. elokuuta 2010

Keskiviikko 28.7

Suru-uutisten vuoksi keskiviikkona olimme aivan hissukseen, avopuolisoni oli edelleen järkyttynyt, uutinen oli vienyt häneltä aikalailla jalat alta. Touhustimme kotona, kokkasin "Pizza Helsinki" -pizzan isäni pyynnöstä.




Avopuoliso sitten jossain vaiheessa totesi, ettei kotona sängyssä makaaminen mitenkään paranna oloa, joten painelimme elokuviin keskustaan. Hampurin keskustassa on elokuva Streits, jossa näytetään elokuvia alkuperäisillä äänillä. Elokuvateatterissa on ihana vanhan ajan tuntu, sekä mukava aulabaari, josta ostetut juomat voi ottaa vaikka teatterisaliin mukaan.

Elokuvan jälkeen kävimme jälleen parilla viinilasillisella, aluksi meillä oli seuranamme yksi vaihtarivuoden hyvä ystävä, mutta sitten jäimme kahdestaan vielä pariksi tunniksi, jolloin keskustelimme hurjasti asioita läpi. Ei toki, että asiat olisivat olleet meille varsinaisia ongelmia, mutta oli hyvä saada selvyyttää erilaisiin asioihin, jotka ovat välillä mietityttäneet. Puhuimme tosiaan perheistämme, käytiin läpi asioita, joita en ollut aikaisemmin uskaltanut sanoa tai kysyä.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0