sunnuntai 1. elokuuta 2010

Maanantai 26.6

Maanantaina meidän ohjelmassa oli käynti Ohlsdorfin hautausmaalla. Joiden lähteiden mukaan se olisi maailman toiseksi suurin hautausmaa.. ja joidenkin mukaan suurin puistomainen hautausmaa.

Tämä hautausmaa oli jotain aivan mieletöntä, se oli kuin oma kaupunkinsa. Upeita vanhoja puita, näyttäviä hautakiviä ja patsaita sekä parikin lampea. Sanoin voi yrittää kuvailla paikkaa, mutta mitenkään kuvailemalla ei voi päästä lähdellekään sitä, kuinka upea paikka tämä oli.

Olimme tosiaan polkupyörillä liikkeellä tuolla, ihan hyvä sinänsä, sillä hautausmaa taitaa olla jotain 3 km pitkä, ja pommitusuhrien muistomerkki oli täysin vastakkaisella puolella, kuin mistä saavuimme puistoon.








Muistomerkki pommituksen uhreille



Reitin suunnittelua... Olisi varmaan pitänyt katsoa vähän tarkemmin, Kaupunginpuistoon pääsimme helposti, mutta sitten sieltä matka dönerpaikkaan kestikin sitten tunnin :D



Hautausmaalta poljimme kaupunginpuiston kautta kohti Dönerravintolaa. Kaupunginpuistossa sijaitsee Planetaario, jota kävimme kurkkimassa.




Avokki oli puhunut dönereistä jo kuukauden tai pari ennen reissua, joten tietenkin kävimme haukkaamassa dönerit kotimatkalla.



Dönerien jälkeen piti käydä maistelemassa viimekerralla testaamassamme yliopiston baarissa GT:t ja Wiskikolat





Pidän kovasti baarin sisustuksesta, hauskoja värikkäitä tuoleja, paljon kukkia, vanhat sohvat ja mauttomat tapetit kaikessa kaoottisuudessa muodostavat yhteisen mageen kaaoksen.



Illalla kävimme kaupungintalon torilla hieman maistelemassa viinejä ja mansikkaboolia :)


0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0