tiistai 10. elokuuta 2010

i am so great, i am so great


(huom! söpöt nutturat)

juoksutakki - Adidas
juoksuhousut - Nike
kengät - Asics (vai miten se kirjoitetaankaan)
toppi - Puma

I did it, i did it!! Mä juoksin töihin. Matkaa ei ole nimeksikään, karvan alle 3 km, mutta silti. Nyt sitten pitää tunnustella, että miltä selkä tuntuu tänään :)

Eilenkin urheilin, kävin crossaamassa. Kumma juttu, osa kesäkiloista tuntuu menneen suoraan rintoihin, ei mulla ikinä aikaisemmin ole sattunut rintojen takia tuo crossaaminen, mutta eilen kyllä. Tänään sitten laitoin tuon Puman paidan päälle + tosi napakat rintsikat, niin sai juostua ilman kipua. Mutta kummallista, mitenköhän ne nyt tuolleen ovat kasvaneet.

Hitsi, omituinen nipistely ja puutuminen jo nyt sormenpäissä. Eilen terapiassa puhuttiin lääkityksen lopettamista, mutta.. mitäköhän siitä tulee, kun nyt jo se, että tunti sitten olisi pitänyt ottaa lääke (unohtuivat kotiin, jee!) alkaa tuntua näin, niin.. mitä se on sitten kun annostus alkaa pienentyä ja lopulta loppuu. Odotettavissa vaikeat ajat. Onneksi on terapia siinä sivussa tukena ja todennäköisesti vielä yhden vuoden eteenpäin. Oli puhetta siitä, että vaikka nyt on tosi hyvä olla, niin katsotaan sitä, miten lopettaminen onnistuu.. ja miten elämä alkaa rullata lääkkeiden jälkeen jne. Suhtaudun varsin luottavaisin mielin tähän, eiköhän tämä nyt tällä kertaa onnistu :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0