sunnuntai 29. elokuuta 2010

laiska sunnuntai

Tällaiset maisemaa alkaa kohta olla tältä vuodelta ohi. Heräsimme sateiseen aamuun. Täytyy alkaa tosissaan miettiä pukeutumista, koska tuollahan tulee muuten vilu :)



Hieman vielä fiilistelyä vaippajaisviikon lämpimiltä päiviltä, Mimi vanhempien terassilla.. mun kukkaistyttö <3




Tänään ollaan sitten tekemättä aikalailla mitään, tai no .. mitään ja mitään, mutta siis ei mennä minnekään, ei ole pakko lähteä, urheilla. Pikkuisen kanssa tietenkin käydään ulkona, mutta se ei ole pakko, se on ihana valinta joka tehtiin puolitoista vuotta sitten kun päätimme hankkia koiran.



On huomattavasti helpompaa pitää sekä koira että asunto siistinä, kun pukee pikkuiselle päälle tällaisen asun sadepäivinä. Mimillä on välillä tapana heittäytyä matoksi maahan, jos vastaan tulee toisia koiria. Se alistuu ja haluaa päästä leikkimään. Ei tarvitse sitten aina pestä koko koiraa, tällä asulla riittää tassujen pyyhminen.

Tämä päivä tosiaan on tällaista kotona laiskottelua. Eilinen oli niin rankka päivä, sammuin kuin saunalyhty sohvalle.. olin niin väsy, etten rehellisesti saanut itseäni nostettua ylös sohvalta.

Tänään kropassa tuntuu myös eilinen urheilu, joten ei ole mitään hinkua lähteä salillekaan, avopuoliso auttoi tekemään tavallisat tehokkaampia vatsalihasliikkeitä, ne plus hooverit tekivät tehtävänsä. Huomenna sitten on taas ohjelmassa treenaamista salilla. Olen myös innoissani siitä, että ystävätär liittyy samalle salille, hän aloittaa siellä joko huomenna tai keskiviikkona. On kiva saada treeniseuraa. Tuntuu, että harrastan niin paljon jatkuvasti yksin.

Jos menisin katselemaan true bloodin kolmannen tuotantokauden tähän asti ilmestyneet jaksot. Ykkös- ja kakkoskausi on tullutkin tällä viikolla katsoa uudelleen. Olen niin koukussa. Sain vihiä, että tätä ihanuutta löytyy myös kirjoina ja tv-sarja kalpenee näiden rinnalle. Mahtavaa :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0