torstai 5. elokuuta 2010

nöräilyä areenalla

Päivän asu ensimmäisessä terapiaistunnossa terapeutin loman jälkeen sekä Assemblyilla :)



toppi - One Green Elephant (tosi inhasti näemmä näkyy noi rintsikat tuosta alta, pitää hankkia se peili pian meille)
farkut - One Green Elephant
vyö - Diesel
Kengät - Zara
laukko - Zara

Oli tosi hyvä istunto tänään, käytiin vähän loman aikana tapahtuineista jutuista.

Istunnon jälkeen suunnattiin avopuolison kanssa Hartwall Areenalla Assemblyille, ystävä on töissä siellä, ja järjesti meille vapaaliput sinne, päästiin katsomaan mm Assemblytv:n tekoa. Alla mä kuulokkeet päässä.



Tämä kyseinen ystävätär on se, ketä treffasimme Hampurissa :) Ko tyttö on kyllä NIIN kiva. Jotenkin vaan pelottaa luoda ystävyyssuhteita, viimeaikoina ystävät ovat yllättäen kääntäneet selkänsä tai puukottaneet selkään, sekä valehdelleet minusta, mutta tällä kertaa ei vain naispuoliset.

Pääsin kuuntelemaan miten livelähetystä ohjataan, miten ohjaaja päättää kamerat, asettelun jne. Oli kyllä tosi kivaa. Eipä pääse ihan joka päivää seuraamaan tuota.

Käytiin myös pällistelemässä itse areenaa ennen ja jälkeen avajaisten.




Oli kyllä kiva olla tuolla, hieman kyllä huolestuttaa joidenkin pikkupoikien ylenpalttinen energiajuomien kulutus. Kauhea katsoa, kun useilla oli laatikolliset puolen litran energiajuomia siellä, ei tee hyvää kehittyville mukeloille, ja kiva riippuvuus voi tulla kofeiiniin. Minä jos kuka tiedän.. mähän jäin aikoinani koukkkuun pepsi maxiinkin.

Kotimatkalla sanoin avokille, että eikös olekin kiva, että jaan hänen kanssaa näitä kiinnostuksen kohteita, "juu, toki".. Sanoin hänen pitävän tämän sitten mielessään seuraavan kerran kun käymme vaatekaupoilla.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0