torstai 12. elokuuta 2010

UPS

Ihan kiva kun pystyy välillä pukeutua normaalisti, farkkuja ja pitkähihaisia :) Parissa blogissa, mm MouMoun:n, on puhuttu syyskaipuusta, juu, mä kans kaipaan syksyä, kun voi pukeutua kivasti, neuleisiin, takkeihin, huiveihin, ilman että tulee kuuma tai liian kylmä.



Eilinen työasu
college - Esprit
farkut - Mango
eriparisukat - H&M
t-paita - Guess

Kuski toi mulle eilen uuden mekon, tilaamani American Apparelin mekko saapui. Ihanaa.



tää on myös tänään töissä päälle, tosin vähän eri asusteilal kuin mitä se oli eilen tätä kuvaa ottaessa. Täytyy muuten hieman harjoitella tuota poseeraamista, miten kuvassa normaalilta näyttäminen onkin välillä niin vaikeaa?

Oli muuten erittäin vaikea tänäänkin nousta sängystä ylös, kun siellä oli no tietty avokki, mutta sitten myös tämä



Ehdin tuossa toissapäivänä jo melkein heittää oman läppärini seinään. Virustorjunnan yhteydessä sitten jokin käyttikselle olennainen tiedosti kans siirtyi karanteeniin, jonka seurauksena tietokone muuttui käyttökelvottomaksi. Etsin huonolla menestyksellä koko huushollin läpi romppua, jossa olisi vistan palautustiedosto. Luulin jo hetken, että kaikki kuvat, musiikit ja elokuvat olisi menetetty pysyvästi. Onneksi yön yli nukkuminen tai google, auttoivat avopuolisoa niin, että hän keksi ratkaisun ongelmaan. Nyt sitten minulla on iso ulkoinen muisti, johon siirrettiin kaikki mun omat jutut, kohta siellä ajetaan vista uudestaan koneella ja sitten voin taas surffailla kaikessa rauhassa omalla koneella.

Hassua kuinka ei tullut kuuloonkaan, että meille riittäisi yksi kone :D Me ollaan niin nörttejä.

Muistakaa ottaa varmuuskopiot ja investoikaan Buffaloon tms!!

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0