sunnuntai 1. elokuuta 2010

Perjantai 30.7

Perjantai oli pyhitetty pitkille unille, pakkaamiselle, tuliaisshoppailuille, reissun viimeisille dönereille ja perheen kanssa oleilulle.

Pikkuveljeni ja tämän tyttöystävä saapuivat perjantaina päivällä kotiin, enää puuttui toinen pikkusisko. Jo oli vilskettä. Laitettiin yhdessä ruokaa, korjattiin keittiönkaappia ja grillattiin.

Ehkä karuin näkemäni grilli evö :D Plus, kuten tavallista meillä ei mitkään aikataulut pitäneet. Alkuperäisen suunnitelman mukaan olisimme ruokailleet seitsemältä, mutta tuossa perheessä aikataulut ovat lähinnä suuntaa-antavia :D Pikkuveli yritti sytyttää grilliä, mutta äiti kielsi täysin sytytysnesteen käytön. Pikkuveli päätti sitten kokeilla, että olisiko rypsi tms öljystä mitään hyötyä, omituisen hajuista savua ainakin tuli.



Grillauksen jälkeen lähdimme porukalla kohti Hamburger Domia. Aluksi tuntui siltä, että me avopuolison kanssa olimme ainoat ko porukassa, ketkä halusivat mennä huvipuistoon/tivoliin, mutta kyllä loppujen lopuksi kaikki näyttivät viihtyvän.

Avopuoliso oli erittäin vaikuttunut siitä, kuinka mahtavan kokoinen tämä tivoli oikein olikaan. Kaikki laitteet vilkkuivat valoja, laitteissa soi tämänhetkiset listahitit, vierivieressä oli kojuja, joista pystyi ostamaan vaikka mitä herkkuja. Suomessa ei valitettavasti lintsillä ikinä ole moinen tunnelma, eikä kesäisin valoisina iltoina laitteiden valot pääse oikeuksiinsa.

Ilta jatkui vielä Sternschanzella. Ihan hieman ihmeteltiin avokin kanssa seurueemme baarimakua, paikkaa mainostettiin kiva chillailupaikkana, mutta.. mun mielestä taas se oli niin kauhean karu. Hassua oli myös se, että vuosi sitten meidät oli avokin kanssa viety samaiseen baariin, joka oli silloin myös aivan yhtä karu. Musa oli ihan jeesch, mutta paikka oli niin .. hmm.. ehkä joku nuorisotila voisi olla samanlainen. Tosin, eipä sitä ole koskaan tullut eksyttyä Hampurissa baariin, joka olisi ollut oikeasti viihtyisä.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0