torstai 19. elokuuta 2010

Taantuma

Juuri kun luulin, että nyt olisi päässyt pahimmista vieroitusoireita eroon, niin BOOM! Sellainen päänsärky ja pahoinvointi, ettei työnteosta meinannut tulla mitään. Täytyy toivoa, etten sotkenut tänään töissä kenenkään asiakkaan juttuja pahasti. Ei oo kauhean korkealla itseluottamus just nyt.

Hitsi, oon aikas intona.. mutta en viitsi kirjoittaa vielä asiasta, jos tulee vääränlaisia silmiä tänne :)

Kiva juttu muuten, huomenna on sitten vapaapäivä. Avokillakin on.. niin voidaan tehdänkin jotain yhdessä, kun sitten toinen on töissä viikonlopun.

Eipä tässä muuten mitään uutta... vai onko. Niin joo, avokki tuntui eilen innostuvan pikkuisista hieman enemmän, kun ystävätär oli täällä kylässä tyttärensä kanssa. Aikamoinen. Olin erittäin yllättynyt siitä kuinka paljon 14 kk vanha lapsi menee ja juttelee. Mimi reagoi pikkuiseen hyvin. Ei hyppinyt päälle, ei näyttänyt tekevän mitään muutakaan mikä olisi millään tavalla luonut mitään pelottavaa tilannetta. Antoi pikkuisen silittää. Välillä vaan kummasteli korkeita ääniä :) Oli ihana huomata kuinka samanlaisia pikkuiset olivat, molemmilla tuntui välillä katoavan korvat :) Suloisia.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0