lauantai 31. heinäkuuta 2010

Shoppailusaalis

Yllätin itseni olemalla shoppailematta tolkuttomasti Hampurissa. Pari must -juttua ostin, jotka olin jo etukäteen miettinyt hankkivani, pari must -juttua jäi vielä saamatta, kuten shortsit ja nahkatakki.

Mielestäni varsin söde raitapaita Zarasta, olisikohan ollut alessa... taisi olla



Protestin flipflopit, olivat oikeasti tarvittavien listalla



Kiersin about miljoona .. tai ainakin tusinan verran kenkäkauppoja läpi, enkä löytänyt mistään sellaisesta kaupasta, jota ei olisi Suomessa, etsimiäni balleriinoja. Nämä tarttuivat mukaan Zarasta.




Muuten vain ostos One Green Elephantista.






Jo parin vuoden ajan olen haaveillut American Apparelin mekosta, ja vihdoinkin sain sen hankittua, tosin en siinä värissä mitä olin alunperin hankkinut, tuleepa kokeiltua uutta väriäkin iholla, tummempaa vihreää :)



Ensimmäinen pyörähdyssä ikinä Weekdayssa, tämä paita tarttui mukaan, kun muutamalla eurolla sai. Pääasiallisesti ko liikkeen vaatteet eivät puhutelleet, kuten eivät myöskään Monkin. Kaupat ovat vain täynnä täysin muodottomia juttuja, täysin mitäänsanomattomissa malleissa ja väreissä, plus materiaalit ovat mitä sattuu.



Herätealeostos Veromodasta, söpöjä palloja :)



Want and need -osastoa, juoksuhousut, alesta :)



Ai niin .. se mikä jäi vaivaamaan mieltäni oli se, ettei Hampurissa näkynyt lainkaan samoissa määrin pukeutumiseensa panostavia nuoria naisia, kuten jo vuonna 2001, näyttää katukuva edelleen koostuvat tyttöjen osalta siitä, että laitetaan semisti löysät bootcut -farkut jalkaan, tennarit, college/verkkatakki. Valehtelematta. Kaverin kanssa samojen vaatteiden hankkiminen on kans kova sana, sekä .. nooh, jos tuntuu, että muuten alkaa mennä ihan ok toi pukeutuminen, niin sitten kruunataan varsin muuten trendikäs laittamalla addun kolmiraita takki päälle.. ja sit kaverilla on myös samanlainen. Saksalaiset kanssasisaret tuntuvat myös jumittaneen siihen, ettei hiuksia laiteta lainkaan, samanlaisia kampauksia ei näkynyt lainkaan, kulmalävistykset tuntuvat edelleen olevan kovasti in sekä ihan päin peetä nypityt kulmakarvat, jotka sitten piirretään kaareviksi mustiksi viivoiksi.

Sen takia varmaan olen aina viihtynyt Hampurissa, kun siellä ei ole sellainen kala kuivalla maalla -olo pukeutumisen ja ulkonäön suhteen.

Ne ketkä näyttivät panostavan omaan ulkonäköönsä, ovat turkkilaiset naiset, sieltä löytyy varsin näyttäviä naisia :)

edit: niin joo.. mm nää tarttuivat kans matkaan


tietty tuli kaikkea pientä muutakin, hiusjuttuja, kasvonaamioita, meikkisiveltimiä jne :) Ah ja tietenkin piti ostaa monta saksalaista juorulehteä :D

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0