lauantai 31. heinäkuuta 2010

Takaisin kotona

Tänään saavuimme sitten kotiin Hampurista. Meitä oli pikkuinen valkoinen ihanuus vastassa lentokentällä, joka sitten oli NIIN innoissaan, että teki ilopissat lentokentällä :D

Viikko meni nopsaa, parisuhdemielessä viikko oli erittäin onnistunut, touhustimme paljon yhdessä, keskusteltiin, puhuttiin sellaiset asiat läpi, jotka ovat pitkään painaneet mieltäni, erinäköisiä perheasioista, puhuttiin omista lapsuusajoistamme, plussista ja miinuksista ja mitä toivotaan omalta perheeltä jne. Käsiteltiin myös omista peloista, mitä liittyy omaan ja omien vanhempien vanhenemiseen.

Tietyltä kannalta oli kauhea viikko, avokin yksi parhaimmista ystävistä sai surmansa ruotsissa, nuori perheellinen mies, jolla oli kaikki vielä edessä. Niin surullista. Olin varma, että meillä loppui menemiset Hampurissa sen siliän tien, ei toki, se kaupunki on siellä myöskin vuoden päästä kuten on kaikki ne tapahtumat mitä olin suunnitellut. Avokki kuitenkin sitten halusi tehdä ja mennä, iltaisin ja aamuisin puhuttiin tapahtunutta läpi, puhuttiin niistä tunteista mitä tulee sitten kun läheinen on kuollut, avokki käy parhaillaan paljon samoja tunteita läpi, joita minulla oli isoisäni kuoltua.

Nyt täytyy purkaa laukut, pestä pyykkiä, siivota kotona ja ja ja .. käydä kuvat läpi.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0