maanantai 5. heinäkuuta 2010

takaisin arkeen

Kahden viikon kesäloma on nyt sitten vietetty. Olipa kiva ja rentouttava loma. Eipä tässä kauheasti ole sellainen olo, etteikö vieläkin olisi lomalla.. hassua :D Ihan normaali 8h työpäivä takana, urheilua ja uintia.

Oli kiva käydä äidin kanssa läheisessä järvessä pulahtamassa. Yllätyin rannasta, olin kuvitellut kyseisen järven olevan jotenkin erilainen, mutta kivahan siellä oli pulikoida. Taidan yrittää huomenna houkutella ystäväpariskunnan polskimaan. Huomiseksi on muutenkin ohjelmaa. Ihanaa. Huristelen töistä suoraan ystävättären kanssa elokuviin, on kivaa kun voi jakaa tuon teineilyhöpsöilyn. Eli mennään katsomaan Epäilys. Yritän tässä vielä tänään saada kolmannen kerran luettua loppuun. On kiva sitten katsoa miten erilailla elokuva on toteutettu.

Lauantaina polttareissa ko eloku ja kirjasarja oli kovassa syynissa. Ihanan moni tuntuu fanittavan sitä :D Moni on sanonut elokuvan olevan kirjaa parempi. Ja siis juu.. kirjassa Edwardin hahmo on ärsyttävä pihtari :D kun taas kahdessa aikaisemmassa elokuvassa tämä seikka on jotenkin häivytetty. Täytyy toivoa, että Edward pysyy huomisessa elokuvassa yhtä dreamyna :)

Ostinkin perjantaina Aamunkoi -kirjan. Odotan innolla pääseväni aloittamaan sen. Kuulema pihtaaminen jatkuisi siinäkin, täytyy toivoa, ettei näin ole.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0