maanantai 19. heinäkuuta 2010

Good times

Oli kyllä ihan mielettömän ihana viikonloppu.

Olimme suunnitelleet ystävättären kanssa viettävämme nelistään päivän yhdessä jo kuukausi sitten, mutta meidän molempien isoisiemme hautajaisten takia jouduimme siirtämään tätä.

Meidän puolisoillemme oli täysi yllätys mitä olimme suunnitelleet, ei mitään isoa, yhdessä oloa vain :) Kaappasimme pojat, ajoimme kohti rajasaarta, jossa menimme melomaan. Jos olisimme sanoneet puolisoillemme tästä etukäteen, eivät he varmaan olisi lähteneet, sen verran ennakkoluuloisia tai huonoja kokemuksia on vissiin aikaisemmista kerroista. Alkuperäinen suunnitelma oli rantautua esimerkiksi seurasaareen kahville ja pullalle (ihanan aikuista), mutta tuulen takia rantautuminen oli kielletty kuten oli myös liian pitkälle lähteminen. Nooh ei se haitannut, siellä me sitten pörräsimme edestakaisin :) Kahvittelut hoidettiin sitten melonnan jälkeen Sibeliusmonumentin välittömässä läheisyydessä.

Illalla syötiin ja juotiin meidän luona, ja ilta jatkui baarissa :)

Ensimmäisen kerran ikinä kun tuntuu sitten muisti hieman pätkivän illan jälkeen :P Alkaahan se filmi hieman yhdistyä, kun vähän muistuttaa.

Eilen sitten illalla kokoonnuimme kavereiden kanssa Kaitalammelle uimaan, oli ihan parhauttta :) Aluksi olimme samalla kokoonpanolla kuin lauantainkin, kunnes sitten neljä muuta kaveria liittyi meidän seuraamme. Nyt on selkä ja hartiat niin kipeät, ettei meinaa pystyä päätää kääntään, laittaa hiuksia itse kiinni tms, mutta oli niin hauska viikonloppu, ettei haittaa :D

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0