keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

diipadaapa

ihana päivä :) Töissä oli kivaa, kotona oli kivaa, pyöräily oli kivaa, lämpö on kivaa vaikka hikoilee, lenkki mimin kanssa oli kiva, juoruiluhetki uuden ystävättären kanssa oli ihana ja true bloodin viimeisin jakso oli ihana .. tietty, ainahan true blood on :lovena:

Kävin tänään tosiaan vanhassa kodissa, yksiössä siis. Se nuori nainen, joka osti yksiöni on aivan ihana, tarkoituksenani oli käydä nopsaa katsastamassa kämppä ja sitten lähteä kävelylle. Lämmin ilma kuitenkin suostutteli meidän jäämään sisälle kämppään, joka on aivan mahtavan viileä btw ja juomaan lasilliset kylmää siideriä. Ei pöllömpää. Olipas kiva, että kutsuin itseni sinne kylään :) Aika meni kuin siivillä, reilut kolme tuntia hurahti hetkessä ohi.

Katselin tänään tänään ottamaani ja eilen otettua päivä asu -kuvaa, ja .. en tiedä kuvittelenko, mutta käteni näyttävät jotenkin joko hoikemmilta tai sitten lihaksikkaammilta, ja yläkroppa muutenkin jotenkin erilaiselta. Täytyy katsella uudestaan.

En tiedä onko juttailusta ollut apua.

Juttailua on tosiaan enää muutama .. vai onko enää kaksi päivää jäljellä. Tuloksia on nyt vielä turha katsella, koska on tosiaan tämä kuukautisturvotus meneillään, mun bosat on jätit, joten vaa-an lukemakaan ei kerro koko totuutta. Toisaalta tekisi mieli jatkaa puhtaasti juttailemalla, mutta toisaalta tekisi mieli lopettaa tämän rupeaman jälkeen. Tietty sitä voi tosiaan omaksua tiettyjä asioita tuosta, kuten aamupalan, välipalan ja iltapala sellaisinaan ja treeninjuoman nauttimisen aina heti treenien jälkeen. Se mitä olen tässä juttaillessa kaivannut on hedelmät, tavallisesti syön varsin paljon hedelmiä, mutta nyt tänä aikana olen syönyt yhden kiivin.

Päivälliseen voisin sen verran tehdä muutoksen, että silloin sopii nauttia tavallisia karppiruokia, ehkäpä karppileipää ruoan kanssa. Päivällisessä voisi pitää tuon täysjyväriisin/-pastan, ne tuntuu hyvältä, mutta .. myöskin välillä voi olla ilman niitä, riippuen ihan siitä, mitä ruokaa tulee tehtyä. Kaipaan mm "lasagnea"/pizzaa ja juustoista kasvispaistosta. Hedelmiä ennenkaikkea lisää :) Täytyy laskeskella, millaiset kalorit noista tulee.

Ehkä mä vielä juttailen kaverin häihin asti, nyt lauantaina tulee tosin poikkeus, kun meinataan kaapata meidän miehet ja järjestää niille kiva päivä, mutta muuten juttaillen. Juh, niin mä teen.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0