torstai 1. heinäkuuta 2010

300610 ja vihdoinkin ne lukulamput

Eilen tuli jopa kolme päivänasua, aamulla koiran ja avokin kanssa kävelyllä, naama peitettynä ja sotkuiset hiukset vedetty pannalla taakseni.



Panta - sixx
arskat - Pieces
Tunika /paita - Only
Legginssit - Vila
kengät - gortz
koira - westie



Elokuviin -asu
Mekko + vyö - Zara
kengät - Bronx
laukku - Friis&Co

Kävimme päivänäytöksessä katsomassa A-Teamin. En ollut vakuuttunut, taisin jopa nukahtaa sinne :D Kotisohvalle nukahtaminen on mun bravuuri, näemmä se laajentuu myös elokuvateattereihin.

Kotimatkalla poikkesimme Kodin Ykköseen, josta löysimme kauan kaivatut lukulamput yöpöydillemme.





Ja alelaarista löysin tällaiset ihanat ruukut päivänsinilleni. Äitini kävi kastelemassa kukat meidän mökkeillessä ja sanoi kukkieni kaipaavan ehdottomasti isommat ruukut. Olinkin jo ihmetellyt, että miksei ne vielä kukoista.

4 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Onpas kivannäköiset pöytälamput:) Mulla kans tuli juhannuksen kolmen päivän syöpöttelystä +2 kg!!! Nopeasti tuli, mutta hitaasti näyttää lähtevän, vasta 1 kg lähtenyt ja vielä 1 kg ennen kuin ollaan juhannusta ennen tilassa:(

-didi- kirjoitti...

Kiitos, mä tykkään noista kans. Ihan sattumalta tosiaan löytyi, poistolaarista. Mä vielä vähän mietin, että olisiko pitänyt ottaa isommat noi varjostimet, mutta.. ehtiihän niitä ostaa uusia, jos noi alkaa tuntua liian pieniltä.
Mulla on nyt sunnuntaista -1,7 kg :D Kivasti tuli nestettä kroppaan, mutta.. tavallisuudesta poiketen, tuli kyllä nautittua alkoholia (ei överisti). Tsemppiä sinne. Miten muuten tuo juttailu "maistuu"?

Soile kirjoitti...

Minusta tuo "juttailu" on tosi kivaa:) Helppo noudattaa kun ei oo mitään erikoisia ruoka-aineita ja tarvikkeita ja se on ennenkaikkea huippua, kun ei oo tosiaan minkäänlaista nälän tunnetta ollu: Tsemppiä myös sulle:)

Soile kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0