torstai 1. heinäkuuta 2010

when a girl met a boy

Niin ne sikahirveät kajarit roudattiin tänne kämppään, voi vehje.



Tässä on muutenkin keskeneräiseen olohuoneeseen lisätyötä, nuo kaijuttimet. Tyhjyyttää ammottavat seinät tulisi jotenkin koristella, ja sohvan päällystetään uudestaan. Aika artesaanilta on jo varattu, askosta tilattiin samaa kangasta, mitä on käytetty noihin nojatuoleihin, sillä tullaan verhoiluttamaan vanha sohva uudennäköiseksi.




Mutta nämä kaijuttimet, mitä niille pitäisi tehdä? päällystää muovilla? Jollain viilulla.. vai mitä se oli. Valkoiset? Jos sitten siihen päälle laittaa jotain viherkasveja, voi kauhistus, mun tuleva ihana olohuoneeni on raiskattu kaijuttimilla.

Kaijuttimet ovat avopuolison itsetekemät ja niissä on kyllä hyvä ääni, ettei niitä raaski heittää pois, mutta.. 100x30x30 ... ne on massiiviset.

Niin joo, huoneen sisustus, nuojatuoli, sohva ja rahit asko, matto Anttila, ikkunaverhot äiti, lamput Ikea, tv-taso ja vitriini sekä musta pöytä Ikea.

2 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Kivan näköistä; pirteä sohva ja hieno tv-taso (meillä samanlainen;)). Ehkä nuo kaiuttimet olis ihan kivat valkoisena, mutta ei ne noinkaan niin huonolta näytä...laitat jotain valkoista koristejuttua päälle...vai voiko niiden päälle laittaa mitään?

-didi- kirjoitti...

Kiitos :) Enpäs olekaan huomannut, että teillä on sama :D
Saan kuulema päällystää.. ja ajattelin, että voisin hankkia jonkin viherkasvin, joka sitten valuisin kauiuttimia pitkin alas. Onneksi saa laittaa jotain päälle :)
Ah saimme vihdoinkin hankittua keittiöön verhot, joten voin senkin paljastaa pian kaikessa keskeneräisyydessään :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0