sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Huh huh hellettä

Epäinhimilliset säät senkuin jatkuvat, kävimme aamulla kävelyllä pikkuisen kanssa, täysi hiki tuli, vaikka käveltiin kaikessa rauhassa ja pysähdeltiin minun halutessa ottaa valokuvia.

Ha, neuvottelinpa siinä sitten itselleni digijärkkärin ja valokuvauslaukun matkalla :D Olen rahoittanut useita kotimme hankintoja muuton jälkeen. Ajattelin, että koska käytän jatkuvasti avopuolisoni vanhaa digijärkkäriä, niin voisin vaihtaa sen ja laukun puolikasta vitriiniä vastaan :) Win-win -tilanne, mä sain kameran ja avokin velka pieneni.

Kotimma välittömässä läheisyydessä on ihanat ulkoilualueet ja vettä. Siellä on aina kiva kuvata, aina löytyy jotain pientä ja kaunista.







Pikkuinen kävi vähän ihmettelemässä laiturilla :) Kesti kauan saada tämä kuva, pikkuinen ei millään meinannut rauhoittua laiturilla. Alkaa muuten pikkuisen pää näyttää jo vähän westien päältä... yhden kerran leikkelin naamaa, ja siitä tuli ihan puli. Mimi näytti jo suorastaan pullukalta, kun oli tottunut isoon päähän :D Ja kun tuota turkkia kropassa on niin hullun paljon.



Tässä taas odottelen, että avokki heräisi, toinen ei näiden helteiden takia pysty nukkumaan kunnolla, joten se sitten aina sippaa päivällä. Tässä odotellessa olen sitten siivoillut asuntoa, katsellut taas yhden elokuvan ja trimmaillut parvekekasveja. Hieman tuntuu siltä, että parvekkeen pieni ruusu on kohta entinen, mutta yritetään silti.

Kodin siisteys on sellainen asia, mistä meillä on avopuolison kanssa usein eriäviä meilipiteitä. Minä yritän parhaani mukaan siivoilla sotkuja sitä mukaan, kun niitä syntyy, avopuoliso on taas sellaista, kerralla kaikki viikon sotku kuntoon -tyyppiä. Minua myös häiritsee suunnattomasti se, jos meille tulee vieraita ja täällä on yhtään sotkuista, avokki taas tätä ei ymmärrä. Toissapäivänä siivosin vimmatusti ennen uimaanmenoa, sillä eräs kaveripariskunta oli tulossa noukkimaan meidät mukaan. Eihän sitä voi koskaan tietää, että tulevatko he käymään sisällä asti, ja jos tulevat, niin eihän täällä saa olla sotkuista.

Onko muita samanlaisia, että aina on oltava tiptop ennen vieraiden tuloa, vaikka kävisivät vain kääntymässä, tai muuten meinaa maailma kaatua :D ?

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0