sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Vilvoittelua kauppakeskusessa

Aavistukseni osui oikeaan, ostoskeskus on erittäin oivallinen vilvoittelupaikka :) Kävimme avopuolison kanssa Jumbossa pyörimässä, tarkoitus oli etsiä mekko ystävättären häihin. Jotenkin sieltä ei tuntunut löytyvän mitään kivaa/järkevää. Tuli pyörähdettyä Modassa, Vilassa, Zarassa, Stockalla,Your Facessa, Aleksi13:sta, VeroModoassa, Lindexillä, Hennesillä ja Marimekossa. Mutta ei, ei löytynyt yhtään sopivaa.. tai sitten.. jos oli sopiva, niin hinta oli 199 tai jotain.

Marimekosta ostin kyllä erään mekon, mutta .. katsotaan, saanko se asustettua häihin sopivaksi. Mekko on erittäin kaunis ja kesäinen, mutta onko se tarpeeksi juhlava. Paljastan sen vasta häiden jälkeen :)

Tavallisesti joko Zara ja Mexx pelastaa aina päivän, mutta tänään ei ollut niin. Hmpf! Minulla on pari vaihtoehtoa häämekoiksi, mutta.. toiseen mahtuminen vaatisi useamman kilon laihtumista (mahtui päälle kun painoin 58 kg täyttäessäni 25v) ja toinen.. nooh se toinen on tosi kiva.. mutta .. noh, sekin vaatisi uusia asusteita, kengät, korut ja huivin.



päivän asu
aurinkolasit - pieces
paita - Vila
hame - Zara
kengät - Bronx
laukku - Friis&Co

Tuo hame ei kyllä ole maailman mukavin.. ei ainakaan kun on taas tää + 2 kg. Pitäisköhän hankkia sellaisia vaatteita, jotka ovat hyviä +-2 vaihetelulla?

Huoh, huomiseksi ovat luvanneet varsin hurjan lämpöistä, mutta päätin säästä huolimatta mennä rohkeasti salille / crossaamaan. Eihän tästä muuten tule mitään. Mutta on tämä hullua, että tässä hikoilen kuin pieni eläin, vaikka vain istun kotimme viileimmässä huoneessa naputtelemassa blogia.

Taidan lopettaa tämän vähänkin tekemisen, ja katson ruutu.fi:stä häähullujen viimeisimmän jakson :P

vilvoitteluun auttanee



kurkku-sitruunamelissa -vesi jäät puuttuu, ne ovat vielä valmitumassa pakastimessa

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0