maanantai 26. heinäkuuta 2010

Mieletöntä

Olen pakahtua onnesta, täällä on niin täydellistä. Tuntuu NIIN hyvältä olla taas täällä, olen kotona.

Ehdittiin äsken juuri avopuolison kanssa suunnitella hieman meidän täällä oloa. Tänään suuntamme kohta maailman toiseksi suurinta hautausmaata. Joku päivä käymme Rathausmarktilla jossa on Stuttgartner Weindorf. Eksyimme myös vuosi sitten tänne tapahtumaan, tuli illan aikana maisteltua aikas paljon erilaisia viinejä ja syötyä saksalaisia perinneruokia. Seuraavana päivänä oli lento takaisin Suomeen, se on ensimmäinen ja toivottavasti viimeinen kerta kun matkustan tukka kipeänä kotiin :P


kuva lainattu http://www.hamburg.de/shopping-events/1550424/stuttgarter-weindorf-shopping.html

Jonkin päivän.. tai kaksi :) Käytämme shoppailuun, torstaina treffaamme suomalaista ystävätärtä.. on ohjelmassa mm brunchi Alexilla ja varmaan sitä shoppailua. Perjantaina menemme Der Domiin :) Eli huvipuistoon, mutta tuo on vasta illalla.

Olisin niin paljon mitä kaikkea haluaisin näyttä avopuolisolle, mm Hagenbeckin eläinpuiston, siellä voi syöttää elefantteja kädestä <3



Puistossa olisi myös jouluna ja alkuvuonna syntyneitä zeebroja.



Haluan, että menemmä Blankaneselle kävelemän Elben rannalle, joku ilta voisi käydä elokuvissa.. ja tietenkin haluamme päästä maistelemaan erilaisia vehnäoluita. Tuntuu, ettei viikko ts kuusi päivä riitä mitenkään kaiken tämän mahtavuuden näyttämiseen, mutta onneksi avopuoliso tuntuu pitävän tästä kaupungista suuresti, joten ei ole pelkoa, ettemmekö olisi tulossa tämän jälkeenkin tänne.

On niin hyvä olla. Eilen katseltiin äidin kanssa Tatort-sarjaa, juotiin ilta teetä ja höpöteltiin kahteentoista asti. Hämmästyttävän hyvin saksakin palautuu mieleen :) Ai niin.. äitini sanoi, että minä suorastaan sädehdin :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0