sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Polttarit

Ah mikä menestys polttarit olivatkaan, niin monella tapaa.

Pari morsiammelle tuntematonta miestä kaappasivat tytön bussipysäkiltä, ja toimittavat hänet silmät sidottuina Sibeliuksen puistoon, jossa muu polttariseurua odottikin. Picnickillä tarjoiltiin kuohuviiniä, mansikoita, vesimelonia, texmex-lihapullia, patonkia, tuorejuustoa ja ja ja .. kirsikkatomaatteja :)

Kuten edellisestä (?) postauksesta selvisi oli teemana rockrockheavymetalli tms joku siihen suuntaan, joten eräs ystävättäristä (liikunnanopettaja ammatiltaan) oli laatinut meille kunnon aamujumpan, jumpattiin tietenkin teemaan sopivan musiikin tahtiin, täydessä heavy-varustuksessa, ilmakitarat soi, tukat heilui kun moshattiin jne. Yritin aluksi sanoa ystävättärelle, että kyseessä olisi tällainen leikkimielinen jumppa, mutta ei .. se oli ihan kunnon hikijumppa! Oli kyllä mahtava, kuinka ystävätär oli sisällyttänyt polttarien teemaan jumppaan, ihan mieletöntä. Voisi tehdä jotain tuollaista työkseen, hän on niin luova.

Niin joo, arvata saattaa, että siinä Sibeliusmonumentilla oli turisti jos toinenkin, joten aikas moni sitten jäi pällistelemään meidän touhua, moni otti kuvia ja jopa tallensi videokuvaa :D Löytääköhän meidät jostain youtubesta jo?

Hikea kuivateltiin tovi, syötiin hieman lisää ja suunnattiin kohti seuraavaa koitosta, melontaa. Meitä oli kaksi katsonut kartasta sen, että missä ko paikka on, mutta.. silti jotenkin me lähdettiin ihan väärään paikkaan :P No ei se mitään, 20 min harhailtiin rannassa ja löytyihän se melontapaikka lopulta.

Melominen oli tosi kivaa, meillä oli melontaneitsyitä mukana. Kaikki nauttivat auringosta ja merestä. Kukaan ei myöskään spludannut :) Morsiammen kanssa oltiin hieman muita edellä, joten siinä sitten saatiin juteltua pitkästä aikaa, teki niin hyvää. On ollut tosi ikävä ko ystävätärtä.

Rajasaaresta tepsuttelimme syömään Nepalilaiseen ravintolaan. Hyvä ruoka, parempi mieli. Pitää mennä uudestaan, oli hyvää ruokaa :)

Töölöstä matka jatkui jälleen kävellen, tällä kertaa suuntana oli keskuspuisto, johon morsiammen kaverit yliopistolta olivat laatineet bilsa-aiheisia tehtäviä. Tytöt olivat keksineet kaikkia mahtavia juttuja, kuten

- TULOKASLAJIT. Morsiammen pitää torjua kuvitteellista tulokaslajia, turkmenistaninnyyttijäytäjää! Porukan edellä kulkeva henkilö on piilottanut reitin varrelle läpinäkyviin sellofaani- tms. nyytteihin kiedottuja väriturkinpippureita; Morsiammen pitää yrittää löytää nää ja tappaa tiputtamalla sille annettuun viinapulloon. Tästä tulee ihan oikeesti tosi hyvänmakuinen "lemmenliemi", joka itsessään on palkinto tehtävästä.

- LINTUTEHTÄVÄ. Sulhanen on (muka) päättänyt laatia morsianta vartern ohjelmanumeron (hauska mies kun on), mutta toheloinut. Tarkoituksena yhdistää esim. lintujen kuvat niiden nimiin, jotka on menneet jotenkin vähän pieleen ja kuvista on tullut härskejä tai muuten vaan hassuja, esim. sananmuunnoksia (tyyliin kiurunakkeli).

- PERHOSKARTOITUSTEHTÄVÄ. Sulhanen on mennyt elokuviin, joten morsiammen pitää selvitä töistä yksin. Se laitetaan etsimään sieltä puistosta niitä pesiä, ja se löytää yhden tai ehkä muutaman hattarasta tehdyn pesän, joiden sisällä on lakutoukkia. Toukat näyttävät kuitenkin syöneen ravintokasvinsa pois ja ovat nälissään, joten Netan pitää yhteyttää niille ravintoa De Kuyper Sour Apple -likööristä ja vihreästä jaffasta

- HAMMASRASTI. Sulhasella ei ole hampaita, ja se tietenkin tarttee sellaiset (no oikei, vähän hatara tarina, mut tää on niin hauska! :D). Morsian (joka tutkii eläinten hampaita ja on harrastanut keramiikkaa) saa savea, josta sen pitää muotoilla sulholleen hampaat.

Keskuspuistorastin jälkeen siirryimme ryhmällemme varattauihin saunatiloihin, jossa sitten saunottiin ja tehtiin morsiustaikoja :D

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0