keskiviikko 29. syyskuuta 2010

anonyymit idiootit

Mä kyllä välillä ihmetten sitä, että miksi ihmiset muuttuvat täysiksi idiooteiksi tai muutenvain mulkuiksi netissä. Mutta enemmän mä ihmettelen sitä, miksi itse tunnun välillä reagoivan niihin niin voimakkaasti.

Se, että kommentoidaan asioita nimimerkin takaa, antaa jotenkin luvan kirjoittaa mitä vain. Keskustelupalsoilla on aikalailla viidakon meininki. Erityisesti korpeaa se, että lähdetään ivaamaan vakivilla asioilla, kuten kuolemalla. Ja jos trollaaja on itse feikki, niin ei se tarkoita, että kaikki olisivat.

Mun oma nettikirjoittelu perustuu siihen, että se mitä voin sanoa ääneen ja toiselle kasvotusten, niin sen voin myös kirjoittaa. Tosin.. joskus on ollut pakko tyytyä kirjoittamaan vain tänne blogiin tai keskustelupalstalle, sillä jollekin kolmannelle osapuolelle olisi voinut koitua haittaa siitä, että olisin sanaisen arkkuni aukaissut. Tietyt ihmiset vaan elävät valheessa, eivät suostu myöntämään asioita, jotka ovat oikeasti tapahtuneet. Asioiden sanominen toiselle voi myös romuttaa toisen identiteetin täysin, tai voi aiheuttaa ongelmia koko perheelle/läheisille.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0