sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Habitare 2010

Kävin tänään ystävä tytön kanssa Habitaressa, eipä siellä hirveästi ollut mitään sellaista mikä olisi pysäyttänyt, tietenkin tuli unelmoitua keittiö- ja kylpyhuoneremontista, myös taideosiossa oli kaikkea ihanaa, mutta jotenkin ei ole varaa juuri nyt laittaa nelinumeroisia summia tauluihin.

Taulujen sijaan ostin jotain, jonka perään olin kuolannut jo sisustusmessuilla.

Nämä olivat täysin heräteostokset, mutta en pystynyt mitenkään vastustamaan muotteja, joilla voi paistaa sydämenmuotoisia kananmunia :D



Sitten niihin oikeasti harkittuihin ostoksiin. Olis pitänyt laittaa salama kiinni kameraan, en vain tajunnut olkkarissa olevan jo liian pimeää. Nämä ovat ostettu somaNet.fi:n osastolta, voravan moduleita.



Mimi haistelee ostoksia



Nyt ne on jo so last seasonia. Koriste makkarin seinällä. Tämä on tosiaan harmaista paloista tehty. En oon kyl tod varma tästä muodostelmasta, se on vähän hölmö.. Ehkä voisin yrittää tehdä siitä hieman laajemman ja harvemman. Onneksi tuo on helppo kasata ja purkaa.





Olohuoneen lattialla makoilevat vielä kuparinväriset ja tummanruskeat moduulit, niistä rakentelinkin jo varsin kivan jutun, mutta nyt on vielä hieman auki ko koristeen sijoittamispaikka.

Edit: ei makaa enää, nyt ne ovat sängyllä .. räpsin pari kuvaakin, ja jaksoin laittaa jopa salaman kiinni kameraan





Kokeilin ko modulia makuuhuoneen seinään, mutta ei se värilliseti oikein sopinut siihen. Ehkäpä tämä laitetaan keittiön seinään :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0